iPhone 5 vs Nokia PureView 808 vs Samsung Galaxy Camera vs Samsung Galaxy S III vs Samsung Galaxy Note II – comparatia camerelor (Video)

  iPhone 5, Nokia PureView 808, Samsung Galaxy Camera, Samsung Galaxy S III si Samsung Galaxy Note II sunt cateva dintre cele mai populare gadget-uri disponibile de cateva luni bune pe piata. Ele nu sunt noi, sunt interesante, si cei de la phonearena s-au gandit sa faca o comparatie pentru a vedea care are camera cea mai buna.

[youtube]http://youtu.be/T3fi_eG4rSk[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/lEN8Jc-Q0YM[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/iw9TPRYUzVU[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/BxAAPvdamIE[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/wiypVSXAqDc[/youtube]

11 COMENTARII

  1. Din ce vad eu aici,galaxy camera face cele ma praf poze,nici cu o camera vga de la un telefon din 2003 nu le scoti asa neclare si sterse,pot sa am o mica,MARE urma de indoiala ca lucrurile nu stau nici pe departe asa?

  2. Camera pe 5 e mai buna fara discutii decat 4s.Sa nu mai zic de display care e superb in lumina soarelui si pare mai apropiat de touch.
    Pentru mine displayul de five e best ever.
    Ok au facut astia testul!Si ceva pareri?
    Nu vad nimic in articol scris.

  3. @Paul Adrian – foarte mare diferenta nu exista, acum daca tu ai iphone 5, iti dai seama ca ti-l lauzi, dar nimic revolutionar fata de 4s asa ca nu il mai ridicati atat in slavi.
    II ceva pur logic si normal 🙂 sa aduca ceva imbunatatiri fara de o precedentul dispozitiv.

  4. Au uitat de Lumia 920 care la camera este net peste toate prezentate. In plus au uitat si de poze făcute in low light sau noaptea

  5. Intr-adevar, Galaxy Camera are un senzor mic, slabut si chiar nu are cine stie ce calitate foto. Ea a fost construita mai mult pentru a introduce ideea de smart camera, o idee foarte buna, dar deocamdata atat timp cat ai un iPhone 4S/5 sau un SGS3 nu merita sa dai banii si pe acea camera, pentru ca primesti in plus doar zoom optic si flash mai bun.

  6. am iphone de la 2g pana la iphone 5 …. am trecut prin toate … am un ipad 2 si un ipad 1…. 2 il folosesc la munca …. ipad 1 este pentru fiica mea …. dar am fost procopsit de la serviciu cu un samsung galaxy s3 si sincer cine a facut filmarile am facut un kkt…. samsung s3 are cateva efecte de camera la care apple mai are de muncit mult.
    tot fan apple sunt dar unele lucruri trebuie recunoscute si trebuie dat cezarului ce este a cezarului