iWatch vs Samsung SWatch Note III (comic)

  In baza trecutului agitat dintre Apple si Samsung, un designer s-a gandit sa ne prezinte modul in care Samsung ar putea dezvolta viitorul sau smartwatch.

10 COMENTARII

  1. Sa nu fim rai… da, samsung, au copiat tot ,ca un aspirator de idei, in ciuda faptului ca au de minim 5 ori mai multi angajati in departamentul de design, de unde reiese ca si sa copiezi nu este usor! In ultimii 2 ani au venit cu mult chestii dezvoltate pe idei proprii dar nimic esential, INSA, tehnologia din procesoarele samsung este de laudat ca si ecranele dezvoltate de ei si de ce nu si frigiderele dezvoltate tot de ei =))
    Sper sa se dezvolte cat mai mult astfel incat sa-i forteze pe cei de la Apple sa aduc mai multa inovatie, inovatie care astazi ne este servita cu picatura, totul in numele sigurantei , dar cu costuri foarte mari.

  2. Injurati voi samsung. Dar daca nu erau ei nici acum nu aveati copy paste in ios.
    Probabil ios 9 ar fi ceva de genu, amagzin new ios, reinvent phone, omg, omg now you can record video.

  3. mama ce frustrati sunt fanii merelor :)) sa vezi cand se trezeste apple la realitate, si scoate cu un iphone cu ecran de 6 inch…cica o sa fie revolutionar si o sa fie mult mai bun decat piticul SGS4 😉

  4. pai la samsung swatch daca il fac foarte mare o sa aiba o nisa de piata foarte bine definita ca doar trebuie sa schimbam ceasurile din gari cu unele mai noi. :))