Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One (M8) vs Samsung Galaxy Note 3 vs Google Nexus 5 vs LG G2 – comparatia ecranelor

  Samsung Galaxy S5, iPhone 5s, HTC One (M8), Samsung Galaxy Note 3, Google Nexus 5 si LG G2 sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului, iar in acest articol aveti rezultatele unui test recent facut pentru aceste dispozitive. In imaginile acestui articol puteti vedea singuri cat de performante sunt ecranele acestor smartphone-uri, dar si modul in care au fost ordonate ele in baza acestor performante, Samsung Galaxy S5 avand rezultate bune, dar nu excelente, asa cum probabil v-ati fi asteptat.

  Un test publicat cu doar o saptamana de zile in urma prezenta Samsung Galaxy S5 ca fiind smartphone-ul cu cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un asemenea terminal mobil, insa acest test nu evidentiaza acest lucru. Ca sa fiu sincer, nu este nevoie decat de o simpla comparatie in viata reala intre Samsung Galaxy S5 si iPhone 5S pentru a vedea ca ecranul terminalului Samsung este superior, el afisand imaginile cat se poate de bine chiar si in lumina directa a soarelui.