X

Appulo.us Search plugin in Install0us

In ultimul articol legat de Install0us 3 Beta Xmas Edition, va prezentam si proiectul lui puy0 legat de introducerea unor plugin-uri in Install0us care vor ajuta utilizatorii sa caute aplicatiile pentru care sunt update-uri si pe appulo.us de exemplu. Ei bine, un astfel de plugin a fost creeat acum cateva zile de catre cei de la beyouriphone si introdus in Cydia insa din pacate a avut o viata limitata deoarece site-ul prin care faceau cautarile a fost suspendat de firma care il hosta.

Ieri a aparut in Cydia o noua versiune a acestui plugin care se numeste Appulo.us Search care in esenta adauga la optiunea download si un buton care va permite sa cautati si sa downloadati aplicatia pe care o doriti sau pentru care exista un update, direct de pe Appulo.us.

Desi a fost lansat ieri, pentru a inlocui moartea precedentului plug-in, deocamdata nu functioneaza deoarece mai au cateva probleme cu domeniile de unde fac redirectionarile. Partea buna este ca se fac primii pasi spre a creea plugin-uri pentru Install0us care in final vor aduce beneficii in primul rand utilizatorilor care vor sa foloseasca appulo.us in continuare si totodata sa beneficieze si de noul Install0us.

This post was last modified on ian. 3, 2010, 3:51 PM 15:51

Disqus Comments Loading...