X

GT Racing pentru iPhone/iPod Touch gata de lansare

Am prezentat un scurt preview despre urmatorul joc al celor de la Gameloft, GT Racing, cu aproape 2 saptamani in urma insa acum cu cateva zile inainte de lansarea oficiala a jocului, celebra firma producatoare de aplicatii pentru iPhone/iPod Touch a dat publicitatii cateva screenshot-uri noi, o descriere a aplicatiei si o lista de features.

Dupa cum spuneam si in preview-ul anterior, GT Racing este un racing simulator in care Gameloft ne pune la dispozitie peste 100 de masini ale 24 dintre cei mai mari producatori de automobile din lume pentru a le testa capacitatile sportive de-a lungul curselor ce contin environment-uri care variaza de la peisajele montane acoperite de zapada la desertul auriu al Africii.

Iata lista oficiala de features :

  • 24 car manufacturers and more than 100 cars will also be enhanced
  • A very realistic physics engine to provide the best simulation ever seen in AppStore
  • Variety of paths with environments ranging from desert to snow, through the normal asphalt road
  • A rich and fascinating career mode
  • Opportunity to compete against other players from around the world with local and online multiplayer mode!
  • Ability to listen to your music from car stereo.

Jocul se anunta a fi unul grozav si din screenshot-urile de data trecuta si cele de mai jos veti vedea ca la capitolul grafica se anunta a fi o adevarata senzatie.

Se zvoneste ca pretul aplicatiei va fi de 5.49€ si daca va arata cel putin la fel de bine ca in poze si iti va da acel racing feeling, isi va merita pe deplin banii.

This post was last modified on feb. 3, 2010, 11:39 PM 23:39

Disqus Comments Loading...