X

FaceTime poate fi activat pe iPhone 3GS! Iata cum.

Ieri am scris un articol in care va spuneam ca functia FaceTime a fost activata si pentru posesorii de iPhone 3GS insa tweak-ul nu era disponibil in Cydia si camera terminalului nu putea fi folosita pentru apeluri. Ei bine de ieri si pana astazi situatia s-a schimbat deoarece in Cydia a aparut tweak-ul care activeaza functia FaceTime pe iPhone 3GS insa noua versiune a tweak-ului ne da posibilitatea sa folosim si camera 3GS-ului pentru a face apelurile. Observati din clipul vide de mai sus ca pe ecranele ambelor terminale sunt afisate imagini : pe iPhone 4 doar imagini captate de camera din spate a terminalului iPhone 3GS si pe iPhone 3GS imagini fie de la camera frontala fie de la camera din spate a terminalului iPhone 4.

Acest tweak este cu siguranta unul dintre cele mai importante realizari a comunitatii iPhone pentru acest sfarsit de an(excludem aici jailbreak-ul si decodarea) deoarece aduce o functie foarte importanta pentru utilizatorii de iPhone 3GS. Este adevarat ca este destul de incomod sa folosesti iPhone 3GS cu FaceTime insa este bine sa avem posibilitatea de a alege daca dorim sa facem acest lucru sau nu. Tweak-ul a fost testat de mine si functioneaza fara nici o problema iar activarea este la fel de simpla precum este prezentata in acel clip video.

Pentru a activa functia FaceTime pe iPhone 3GS tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in Cydia sursa http://apps.iphoneislam.com, sa instalati tweak-ul FaceIT-3GS si sa resetati terminalul. Din pacate activarea functiei FaceTime necesita respectarea acelorasi reguli precum la iPhone 4, adica va merge 100% sigur de pe Orange, va merge in proportie de 50% de pe Vodafone daca folositi aplicatia MiTime,nu va functiona absolut deloc de pe DiGi si Cosmote si este compatibil cu doar cu iOS 4.1. Spor la chat!

This post was last modified on nov. 9, 2010, 11:59 AM 11:59

Disqus Comments Loading...