X

Video: Iata ce modificari de structura are iPhone 4 pentru Verizon

Va mai aduceti aminte de acest clip video? In el vedeam pentru prima oara cum va arata versiunea pentru Verizon a iPhone 4 insa atunci eu personal m-am gandit ca in imagini avem viitorul iPhone 5. Apple sustine ca modificarea structurii antenelor a fost necesara pentru a face dispozitivul compatibil cu reteaua CDMA a Verizon, insa desigur ca aceste modificari rezolva si problemele cu antena pe care toti le avem. Antenele terminalului iPhone 4 au fost modificate prin spatierea acestora complet diferit fata de versiunea existenta acum pe piata. Veti observa in imaginile de mai jos ca Apple a pozitionat strategic acest nou design astfel incat partea stanga, unde exista problemele, sa nu mai fie afectata.

Aceste schimbari in design-ul antenei au dus si la o modificare a pozitionarii butoanelor de volum si de “silent”. Butoanele au fost coborate cu cativa milimetri pentru ca Apple a ales sa desparta antenele in partea stanga sus a dispozitivului. Desi Apple a despartit antenele si in preajma mufei audio, butoanele si mufa raman in aceleasi pozitii deci acolo nu vor exista probleme absolut deloc.

Acestea sunt singurele modificari de structura facute terminalului, modificari care nu ne-am fi suparat sa le vedem in toamna de la Apple.

Iata ce a declarat vicepresedintele Apple Tim Cook la sesiunea de intrebari si raspunsuri de dupa lansare :

Q: Experience is so paramount at Apple… GSM allows data and voice… how does that experience feel here?

Tim: I think people place different emphasis on things — I can tell you that the number one question I’ve gotten is when will the iPhone work on Verizon. I couldn’t be happier to tell people that. They will make those sorts of tradeoffs.

11:24AM From us: What changes if any have been made to the antenna.

Tim: We had to make changes to work on the CDMA network — it’s going to work great.

Dan: We do not see a problem with that. (We’re assuming he means the antenna)

This post was last modified on ian. 11, 2011, 8:33 PM 20:33

Disqus Comments Loading...