X

Samsung ar fi inregistrat 9 milioane de precomenzi pentru Galaxy S III?

  Acum cateva luni a aparut un zvon, pe care multi naivi l-au crezut, care spunea ca Samsung ar fi inregistrat 10 milioane de precomenzi pentru terminalul Galaxy S III, desi nu l-a prezentat lumii intregi. Acum, la cateva saptamani inaintea prezentarii oficiale, apare un alt zvon, care are drept sursa un reprezentant nenumit al Samsung, si care ne spune ca 9 milioane de terminale ar fi fost precomandate. De data aceasta cifra a fost usor scazuta, insa mie imi vine greu sa cred ca dispozitivul a inregistrat atat de multe precomenzi.

Samsung Electronics Co has received some 9 million pre-orders for its third-generation Galaxy S smartphone from more than 100 global carriers, the Korea Economic Daily reported on Friday. The newspaper, which cited an unidentified Samsung official, also said the company’s smartphone factory in South Korea was running at its full capacity of 5 million units per month.

  Baietii de la Korea Economic Daily publica destul de des zvonuri si ele rareori se adeveresc, iar asta pare sa intre in categoria celor care sunt facute pentru a genera atentie, a prosti oamenii si a genera certuri. Sigur veti spune ca nu sunt obiectiv, ca lumea vrea un Galaxy S III mai mult decat o paine, dar haideti sa fim putin realisti. Samsung nu spune cate smartphone-uri vinde si acum dintr-odata ofera informatii “neoficiale” despre precomenzi? Parerea mea este ca Galaxy S III se va vinde bine, dar 9 milioane de precomenzi e o simpla exagerare.

This post was last modified on mai 18, 2012, 9:23 AM 09:23

Disqus Comments Loading...