iOS 6, App Store si noul sistem de instalare a aplicatiilor

  Aseara v-am spus ca Apple a schimbat interfata App Store-ului dar si modul in care marcheaza aplicatiile care sunt instalate in Springboard. Ei bine modificarile implementate de catre Apple nu se rezuma doar la atat deoarece acum App Store-ul nu se mai inchide cand instalam o aplicatie, ba mai mult ne afiseaza intr-un chenar din partea stanga sus procesul de instalare, iar cand aplicatia este gata instalata avem disponibil un buton care ne permite sa o deschidem direct. Intregul sistem este nou, nu a mai existat pana acum in iOS si nici nu a fost implementat cu ajutorul vreunul tweak.

11 COMENTARII

  1. :)))..@Andrei ios 6 e beta,lansarea oficiala va fi in toamna(probabil cu noul terminal)..de unde vrei jb?stai linistit pe ce ai(5.1.1?..:)))si in toamna vedem ce se intampla..;)))

  2. Mai e faza aia? Dupa ce deschid o aplicatie din Appstore sa vad detalii despre ea si vreau sa revin la lista de aplicatii apoi. Tre sa o iau iar de sus incepand cu prima aplicatie pana ajung la cea la care am ramas?

  3. da asta ma intereseaza si pe mine …. dar daca te uitai doar la detalii mergea in continuare lista …dar daca instalai ceva trebuia sa o iei de la inceput …..se comporta la fel si in ios6 ??