X

O noua versiune mai rapida a aplicatiei Facebook va fi disponibila in lunile urmatoare, smartphone-ul Facebook va fi lansat in 2013

  Aplicatia Facebook pentru iOS este cea mai proasta aplicatie intalnita de mine vreodata, am vazut foarte multe persoane care se chinuie sa o utilizeze si sentimentul meu este impartasit de milioane de utilizatori care din pacate trebuie sa o foloseasca zilnic. Avand zeci de miliarde de dolari la dispozitie pentru investitii, v-ati gandi ca Facebook s-ar grabi sa isi repare aplicatia avand in vedere ca sute de milioane de vizite lunare vin de pe terminale mobile. Ei bine Facebook isi repara aplicatia, dar nu  se grabeste deoarece abia peste cateva luni de zile va lansa o noua versiune mai rapida a Facebook pentru iOS. Aplicatia va avea aceeasi interfata, dar va fi construita intr-un limbaj de programare diferit care va sta la baza unei aplicatii cu un design nou ce va fi lansata anul viitor.

  Dezvoltarea noii aplicatii este condusa de fosti angajati ai Apple care se asigura ca produsul va fi indeajuns de bine facut pentru a multumi orice utilizator, oricat de critic ar fi el. In alta ordine de idei, cei de la Facebook colaboreaza cu HTC pentru lansarea unui smartphone Facebook care desigur ca va oferi utilizatorilor posibilitatea de a accesa mult mai rapid reteaua de socializare si toate functiile sale. Acest nou smartphone va fi lansat anul viitor.

This post was last modified on iul. 26, 2012, 8:42 AM 08:42

Disqus Comments Loading...