X

ooVoo iti permite sa faci apeluri video cu pana la 4 utilizatori ai iOS si Android OS

  ooVoo este o platforma de video chat care permite posesorilor de iDevice-uri si de terminale Android sa faca video chat unii cu altii. Aplicatii pentru iPhone-uri si tablete iPad sunt disponibile in App Store, iar in Google Play exista alternative pentru smartphone-uri si tablete, iar ooVoo ofera o functionalitate probabil unica in lume, in momentul de fata. Alte sisteme dau posibilitatea utilizatorilor diverselor platforme sa faca video chat, insa ooVoo nu se limiteaza la doar doi interlocutori de pe platforme diferite, ci ofera optiunea de a face video chat cu pana la 4 persoane de pe platforme diferite.

  Aplicatiile ooVoo permit utilizatorilor sa faca video chat cu smartphone-uri, tablete sau chiar PC-uri, deci indiferent ce dispozitiv electronic aveti, il veti putea folosi pentru apeluri video. Aplicatiile ooVoo sunt disponibile gratuit si functioneaza pe retelele de telefonie mobila, deci nu sunteti limitati la a utiliza doar o retea Wi-Fi.

Pretul initial:
Numele:
ooVoo Video Chat

Gratuit

s





Developer: oovoo LLC
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: FREE 12-way HD Video Chat!
Video and text chat with your friends on Facebook!
View 4 friends on 1 screen now for iPhone 4S, iPad2 and new iPad users. ooVoo lets you video chat with up to 12 Facebook and …


Dimensiunea aplicatiei este: 25.2 Mb


This post was last modified on aug. 21, 2012, 4:04 PM 16:04

Disqus Comments Loading...