Samsung Galaxy S4 va fi dominat de iPhone 5S, conform unor analisti americani

  Samsung Galaxy S4 a fost lansat astazi de catre Samsung, iar un analist american face deja previziuni in legatura cu viitorul terminalului. El spune ca dispozitivul nu ar fi inovator si ca el va fi dominat de iPhone 5S de indata ce va fi lansat pe piata, afirmatii destul de indraznete, avand in vedere ca Apple inca nu a spus ceva in legatura cu viitorul sau dispozitiv. El spune ca Samsung Galaxy S 4 este mai gros, mai greu si mai putin rafinat decat terminalul iPhone 5 iar acest lucru ii va afecta vanzarile de indata ce iPhone 5S va fi lansat.

We are amazed by how analysts and the media have turned on Apple during the recent stock downdrafts with statements that Samsung is ‘out-innovating’ Apple. One would believe that Samsung is crushing Apple in the mobile phone market. We believe this is complete nonsense. While the S4 is likely to be the iPhone’s biggest competitor this year at the high-end of the market, we remain confident in our iPhone estimate for this year of 177.5 million, which includes a cheaper phone in the September quarter. We view the S4 as unlikely to meaningfully impact iPhone share of the high-end over the full year, but do expect it to take share from other Android phones.

  Separat de parerile acestui analist, altul sustine ca Samsung Galaxy S4 este comparabil cu iPhone-urile din seria “S”, adica update-urile implementate de catre Samsung nu sunt importante, ci doar constituie un upgrade pentru un model existent. Adevarul este ca Samsung Galaxy S 4 este un Samsung Galaxy S IIIS, coreenii preferand sa pastreze design-ul, sa mareasca ecranul si sa implementeze cateva functii noi, nu extrem de importante, lucru pe care in general il face si Apple.

20 COMENTARII

  1. According to JK Shin, Samsung has managed to sell 50 million Galaxy S III units worldwide. Surprisingly, the smartphone is still selling like hot cakes, even though the device it is almost a year old now.

  2. Cum adica arata la fel cu SGS3? Inafara de ecran care e dreptunghiular nu vad alta asemanare cu S3… Colturile sunt diferite , butonul e diferit , asezarea camerei e diferita , spatele e diferit , lateralele sunt diferite…

  3. @Mihai: da da,vezi sa nu sa se vanda si acum ca si “hot cakes”! Unde se vinde ca pita calda,sunt curios si eu??? De aceea raman operatorii fara S3-uri imediat cum intra la ei pe stoc si e plin de Iphone 5-uri in magazine pe care s-a pus praful,pfoai!

  4. Sunt curios cum o sa arate iphone 5s ca design…
    Va fi oare un iphone 4 latit si lungit, un pic si un pic mai subtire si usor?:D

  5. 5S va fi exact ca 5 la design… Nu o sa fie nicio diferenta, absolut niciuna, asta e cat se poate de sigur. Probabil va avea un procesor mai bun, 2-3 functii in plus si cam gata. Oricum raman fan apple, s4 nu m-a convins cu absolut nimic, acelasi s3 cu 3 prostii in plus care nu fac altceva decat sa consume bateria daca le activezi.

  6. Poate sa vanda 5 miliarde de Sshituri, tot la Iphone raman, doar n-am innebunit sa plimb o astfel de tableta prin buzunare, asiatici astia au un fix la telefoane sa fie cat mai mare in comparatie cu ei care sunt, in general, micuti….:))))
    Or sa ajunga sa se ascunda dupa un samsung cate trei ca in bancurile cu chinezi.

  7. daca apple scoate un 5s, 6, 7 cu ecran NORMAL (nu doar lungit) de 4 sau 4.3 inci, si buton home capacitiv, le da peste gura la toti dalde HTC One, SG4, Nexus…etc! din pacate nu cred ca vom vedea asa ceva de la apple…deoarece modelele actuale iphone invechite din toate punctele de vedere inca se vand in prostie

  8. Off : Plănuiesc să iau la sfârșitul lui Aprilie un iPhone 5. După atâtea zvonuri, ar fi bine să aștept până în vară pentru 5S?

  9. Eu as prefera iphone mai gros, numai sa ma tina bateria macar o zi. Nu am nevoie de coala de hartie. Cred ca daca se va pune la punct incarcarea solara telefoanele vor ajunge 2-3 mm.

  10. Daca nici anul acesta nu scoate apple ceva la care poti sa zici cu adevarat wow…urmatorul telefon va fi s4. M am saturat sa port cu ochelari de cal si sa nu vad cum a ramas apple in urma. Ce ma facut pana acum sa nu trec pe android a fost ios-ul care functioneaza ireprosabil…in rest…simt nevoia unui display mare. In plus a trecut ceva timp de cand sa lansat androidul si sper ca a ajuns ceva mai stabil incat sa poz prinde incredere in el.

  11. htc one are design bun dar camera este sub sgs3 si 4 sub iphone5 sub nikia lumia 920 deci unde vezi tu htc asa mare si puternic ??? Probabil daca o sa fie 2000 ron la liber da ca vad ca are si casti beats de 99 dolari sau euro dar in rest nu vad ceva super la el . 5S daca vine cu un chip de 1,5 dual core ce e asa mare branza ? e ca si cum ai lua s4 daca ai s3 deci nimic bun in asta… Se promoveaza telefoanele de genul deoarece conreactele sunt pe 2 ani si se scot mai multi bani din vanzari asa decat prin inovatie

  12. @Synck – poti incerca androidul dar sa nu te astepti la mare lucru. Sigur ca este poate complex, dar ca stabilitate nu se apropie de iOS. Atat timp cat nu se preocupa de un OS suficient de stabil si de telefoane mai bine construite si prefera sa ramana la bucati de plastic si eu voi ramane in clubul merelor. Nu de procesoare quad core sau cu nspe nuclee este necesar ci de telefoane bine facute si stabile. Daca vreau telefon cu ecran mare si cu asemenea procesoare imi iau tableta si stau pe net dar nu vb la ea. Eu cred ca 5S va venii cu majore imbunatatiri , va suporta extrem de bine noul iOS 7 si cred ca incontinuare cei mai multi utilizatori vor pastra iphone.

  13. @florin ….crezi cam multe , cum zici tu sa nu se astepte la multe ??? La multe ce? Pe android poti face enorm de multe chestii care pe ios nu poti si asta deoarece este un sistem deschis complet ……nu ma contrazice ca sti ce spun , + ca a evoluat in acesti 3 ani ca sa nu mai zic ca nici macar nu ai incercat androidul curat pe nexus si da e super ok fara touchwiz sau nebuniiile care le implementeaza fiecare producator de telefoane .

    Nu pricep de ce vedeti drept fara sa experimentati si sa vedeti cum functioneaza un produs + ca daca ai pune atatea widgeturi si nebunii sa mearga pe ios ai zice PA , sa mor eu are ios crash total , pai da prietene rupe tot ios rupe si telefonul ,

    Nu-s fan android dar inca experimentez os uri si mie ios nu mi se pare mare chestie stabil sau nu mai stiu ce ci sa citam un alt blogger CHILDISH , adica o chestie simpla care ori ce idiot stie sa dea on off :)) ce e asa greu si fara sa fie jailbreack sau alte exploituri nu iar mai placea apple la mai mult de 70% dintre cei care avem iphone in fine imi bat gura degeaba ca nu o sa argumentezi nimic tu

  14. E doar parerea ta. Si nu am jb pe telefon dar imi place foarte mult. Si daca te intereseaza abia m-am scapat de un s2. Plin de probleme, prost facut, cu opriri (stingeri) pe la 40% din baterie. Returnat la EMAG cu brio dupa o saptamana. Poti sa iti iei tu daca vrei. Sa-l stapanesti sanatos.

  15. voi nu intelegeti ca android nu poate fi la fel ca ios atat timpt cat exista diversitatea asa de mare de hardware …..
    @florin eu am un S2 de la orange si nu face ce zici tu , nu are nici o prob , merge perfect , nici nu tin minte cand s-a blocat ultima data , fata de s1 care se bloca din cauza lipsei de memorie

  16. Da dar eu am trei prieteni care au aceasi problema. Nici nu mi-a pasat pana nu am patit-o chiar eu. Am zis ca il cumpar nou si nu am probleme. Nu a fost asa. Problema este ca nu pot sa le vanda sa scape de ele. La unul dintre ele acum trei zile a cedat butonul de back general. Telefon care nu are nici un an luat la abonament la vodafone ….