Asphalt 8: Airborne este primul joc mobil care permite efectuarea de streaming LIVE a sesiunilor de joc

  Asphalt 8: Airborne, binecunoscutul racer dezvoltat de catre compania Gameloft pentru platforma iOS, este primul joc mobil care permite efectuarea de streaming LIVE a sesiunilor de joc. Folosind tehnologia Twitch, cei de la Gameloft le permit utilizatorilor sa faca streaming video LIVE catre toti cei care acceseaza platforma Twitch din orice colt de pe glob, orice iDevice putand fi utilizat pentru aceasta procedura. In ideea de a celebra implementarea acestei tehnologii, dar si de a demonstra lumii intregi cum functioneaza ea, cei de la Gameloft vor transmite timp de 24 de ore sesiuni de joc ale inginerilor sai.

This first-ever mobile game integration with Twitch opens the door for gamers to broadcast and share game play experiences like never before. As one of our most popular games, Asphalt 8: Airborne made perfect sense to integrate the Twitch mobile SDK.

  Platforma Twitch trebuie implementata de catre dezvoltatori in propriile titluri, iar cei de la Gameloft sunt primii care fac acest lucru, Asphalt 8: Airborne fiind instalat de 48 de milioane de ori de la lansarea sa si pana in prezent. Celebrand implementarea Twitch, cei de la Gameloft vor implementa intr-un update pentru joc si o serie noua de masini/evenimente, o interfata de utilizator imbunatatita, update-ul urmand a fi lansat pana la sfarsitul acestei luni in App Store.

  Asphalt 8: Airborne este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Asphalt 8: Airborne

Gratuit

s





Developer: Gameloft
Universala
Categoria: Games


Descriere: *****LEAVE GRAVITY IN THE DUST*****

“The iOS platform has quietly become a haven for great racers, and Asphalt 8 looks to be leading the pack right now” — Touch Arcade 5/5
“A brilliantly put together arcade racing package” — Pocket Gamer 9/10 (Gold Awa…


Dimensiunea aplicatiei este: 879.4 Mb