in cursul anului 2014 Apple pregateste cel mai important update de pana acum pentru linia sa de iPhone-uri

  Anul 2014 pare a fi cel in care compania Apple va iesi din tiparele vechii gandiri a lui Steve Jobs si va lansa pe piata nu unul, ci doua terminale iPhone cu ecrane mai mari de 4 inch. Primul ar urma sa aiba un ecran de 4.7 inch si ar putea fi denumit iPhone 6, in timp ce al doilea ar putea avea un ecrande 5.5 inch si ar putea fi numit iPhone 6C, denumirile putand fi inversate oricand. Avand in vedere importanta lansarii acestor doua noi terminale, analistii americani considera ca anul acesta Apple va lansa cel mai important update de pana acum pentru linia sa de iPhone-uri.

  Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ia in calcul lumea este ca lansarea unor iPhone-uri cu ecrane atat de mari va determina un numar foarte mare de posesori de terminale Android sa treaca la platforma Apple, sau cel putin asta cred analistii. Mai mult decat atat, actualii posesori de iPhone-uri ar urma sa faca upgrade in numar foarte mare la unul dintre cele doua noi modele ale terminalelor, majoritatea utilizatorilor actuali de iPhone-uri dorindu-si, in aparenta, ecrane mai mari.

  Analistii americani estimeaza ca Apple are o baza de utilizatori de iPhone-uri care numar 260 de milioane de persoane, iar jumatate dintre acestia fac upgrade-uri anual, lucru care poate fi cat se poate de adevarat. Chiar si asa, implementand ecrane mai mari in iPhone 6/iPhone 6C nu va garanta neaparat un exod al posesorilor de terminale Android si nici o frenezie a upgraderilor. Nimeni nu poate garanta faptul ca dispozitivele cu ecrane atat de mari vor avea succes, insa Apple stie cu siguranta cand sa-si lanseze produsele, asa ca ne putem astepta la cifre mari de vanzari.