X

Apple a vandut 20 de milioane de Apple TV-uri, Eddy Cue afirma ca experienta de utilizare a televizoarelor este proasta

  Apple TV-ul companiei Apple s-a transformat dintr-un simplu hobby intr-un produs important cu miliarde de dolari generati din vanzari in ultimii ani pentru cei din Cupertino. Pentru a oferi noi detalii in legatura cu evolutia Apple TV-ului, vicepresedintele senior al Apple, Eddy Cue, a afirmat in cursul noptii trecute ca 20 de milioane de unitati au fost vandute pe piata si a afirmat ca experienta de utilizare a produsului este proasta.

  Eddy Cue a sustine ca sistemul de streaming video al Apple TV-ului a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani din cauza experientei proaste de utilizare a sistemelor VOD si a celor de inregistrare a fimelor si emisiunilor. Mai mult decat atat, Cue a criticat si sistemele de autentificare concepute de catre operatorii de cablu pentru aplicatiile dedicate tabletelor, sustinand ca experienta de utilizare este inrautatita de catre ele.

  Desi situatia este departe de a fi buna, Cue sustine ca piedicile impuse de catre operatorii de cablu si producatorii de continut impiedica Apple sa isi realizeze “visele” in acest domeniu, dar probabil Jimmy Iovine va ajuta la imbunaatirea relatiilor cu producatorii de continut.

Disqus Comments Loading...