VrUM estimeaza timpul de sosire al mijloacelor de transport in comun din Bucuresti

VrUM este o aplicatie lansata in cursul lunii trecute in App Store pentru iPhone si iPod Touch, ea facand estimari cu privire la timpii de sosire ai mijloacelor de transport in comun in Bucuresti.

VrUM

VrUM gandita pentru a estima timpul de sosire in statie pentru autobuze, tramvaie sau troleibuze folosind un algoritm propriu ce nu are la baza vreun sistem de monitorizare a mijloacelor de transport in comun aflate in trafic. Pentru ca nu are la baza o monitorizare activa a mijloacelor de transport in comun, VrUM este gandita doar pentru a calcula distantele dintre statii in baza conditiilor de trafic a lucrarilor de constructii sau a conditiilor meteo, deci estimarile nu vor fi tot timpul exacte.

Tu stii cand Vine Un Mijloc de transport in Bucuresti? VrUM estimeaza timpul de sosire al mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Momentan VrUM contine date pentru tramvaie si linii de noapte, urmand ca in viitor sa aiba si pentru troleibuz, autobuz, linii expres si linii preorasenesti. VrUM estimeaza timpii de sosire folosind un algoritm dezvoltat intern, din acest motiv aplicatia nu are nevoie de conexiune la internet pentru a functiona.

Estimarile nu sunt intotdeauna exacte din cauza unor factori externi care nu tin de aplicatie, cum ar fi:
trafic;
lucrari de constructie;
conditii meteorologice deosebite;
modificari in programul mijloacelor de transport care inca nu au fost actualizate in aplicatie.

VrUM nu se asociaza in nici un fel cu Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Pentru estimari VrUM foloseste doar informatii publice aflate pe ratb.ro.

Chiar daca VrUM nu va afisa intotdeauna informatii exacte privind timpii de sosire ai mijloacelor de transport in comun in statii, ea v-ar putea ajuta sa estimati in mod corect cand va ajunge autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul in statia voastra. Aplicatia VrUM este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
VrUM

Gratuit

DESCARCA





Developer: BOGDAN CHIOSA
Categoria: Navigation


Descriere: Tu stii cand Vine Un Mijloc de transport in Bucuresti

VrUM estimeaza timpul de sosire al mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Momentan VrUM contine date pentru tramvaie si linii de noapte, urm…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb