X

Apelurile vocale pentru WhatsApp Messenger sunt pregatite de lansare

  In cursul acestui an CEO-ul companiei WhatsApp, achizitionata de catre cei de la Facebook, a anuntat implementarea unei functii importante pentru aplicatia WhatsApp Messenger, ea urmand a fi capabila sa efectueze apeluri vocale  folosind o conexiune de internet. Dupa luni intregi de asteptare si dovezi privind testarea noii functii, iata ca astazi avem si confirmarea faptului ca noua functie a fost testata si pregatita pentru implementare in aplicatie in viitorul foarte apropiat.

  Mai exact, cei de la WhatsApp incep deja sa traduca textele pentru efectuarea de apeluri vocale, semn ca la inceputul anului viitor aplicatia le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua apeluri VoIP cu orice alt utilizator al WhatsApp Messenger. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, ea prezentand un mesaj publicat de catre WhatsApp pentru a traduce textele functiei, aplicatia ne va permite inclusiv sa monitorizam traficul de internet consumat in timpul acestor apeluri VoIP, asa ca veti sti oricand cat trafic ati pierdut.

  Din pacate nimeni nu stie deocamdata cand va fi disponibila functia de apeluri vocale pentru WhatsApp Messenger, dar CEO-ul companiei a anuntat ca ea va fi disponibila la inceputul anului 2015, asa ca nu vom avea foarte mult de asteptat. Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 34.9 Mb


This post was last modified on dec. 18, 2014, 4:21 PM 16:21

Disqus Comments Loading...