Samsung Galaxy S6 functional apare intr-o serie de imagini

Samsung Galaxy S6 asamblat

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat la CES 2015 de catre compania coreeana, insa pana atunci vedem ceea ce pare a fi o unitate functionala. Imaginile sunt furnizate de catre un blog iranian deci nu se stie cat sunt de veridice, desi ele par sa prezinte ceea ce va arata compania Samsung saptamana viitoare lumii intregi.

  Terminalul Samsung Galaxy S6 din imagini are acea structura din aluminiu despre care am tot auzit, dar si o interfata noua. Comparat cu vechile modele ale produselor Samsung, el dovedeste faptul ca acum coreenii incearca sa faca un salt important in ceea ce priveste design-ul propriilor produse.

  Dupa cum probabil va asteptati, Android 5.0 este prezent in imagini cu notificarile specifice, insa separat de acest lucru nu vedem nimic deosebit. Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aduca o schimbare majora prin implementarea unei carcase de aluminiu care nu va permite inlocuirea bateriei sau accesarea componentelor interne.

  Separat de aceasta schimbare radicala si de o imbunatatire a specificatiilor tehnice, deocamdata nu se stie care va fi functia “wow” a sa. Cei de la Samsung nu au divulgat inca marea noutate software sau hardware a viitorului terminal, asta desi unele zvonuri au readus in discutie implementarea unui scanner pentru iris.

  Samsung Galaxy S6 va aduce totusi un procesor de 64 biti la 1 an dupa ce Apple a oferit aceasta tehnologie in propriile terminale, dar daca pretul de vanzare nu va fi potrivit, terminalul nu va avea succesul asteptat de companie.

Samsung Galaxy S6 asamblat 1