Orange Skanska este denumirea noului sediu in care Orange Romania si-a mutat nu mai putin de 1630 dintre proprii angajati din Bucuresti, acestia incepand sa lucreze in noua locatie din luna octombrie a anului trecut. Mutarea in Orange Skanska a fost in principal gandita ca una pentru eficientizarea interactiunii dintre angajatii companiei, o reducere de 8% a costurilor totale de functionare fiind deasemenea obtinuta.
Orange Skanska este o cladire care pentru Orange ofera 13.700 m² pe 8 etaje cu spatii dedicate pentru convorbiri telefonice, intalniri, zone de socializare si spatii pentru training dedicat angajatilor. Practic Orange a reusit sa obtina intr-o singura cladire spatiul necesar pentru a muta angajati din alte trei cladiri, eficientizandu-si modul de lucru in echipa si oferind o metoda mai simpla de interactiune intre angajati si management.
Eficienta energetica si confortsporit pentru angajati
In toate aceste spatii, Oange Romania a creat un mediu “green” cu sute de plante si acvarii cu peste 1500 de pesti, insa eficienta energetica a fost una dintre principalele puncte de interes in mutare. In aceasta idee, fatada cladirii a fost construita pentru a fi eficienta din punct de vedere energetic, cladirea avand un aport crescut de aer curat, fiind cu 30% peste standardele locale.
Sistemele de iluminat interne sunt echipate cu senzori de prezenta si intensitate care controleaza modul in care sunt actionate becurile din interior, iar pentru cei cu masini electrice exista inclusiv statii de incarcare. Separat de acestea, cladirea are un sistem inteligent de racire, astfel ca iarna aerul rece este utilizat pentru racirea spatiilor din interior care necesita o temperatura scazuta.
De la echipele care va raspund la telefon cand aveti o problema, pana la cele care va fac ofertele de abonamente, cartele prepay, sau echipa de management Orange Skansa inglobeaza acum jumatate dintre angajatii Orange Romania. Pentru toti cei 1630 de angajati a fost creat un spatiu de lucru eficient, placut, dar si sanatos, o parte dintre functiile cladirii fiind controlate chiar si utilizand gadget-uri inteligente.
Orange Romania nu a divulgat suma investita in aceasta mutare, insa din moment ce costurile totale cu inchirierea de spatiu de birouri pentru angajati a scazut cu 8%, investitia va fi probabil recuperata.
Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre noul sediu al Orange Romania?
This post was last modified on ian. 23, 2015, 7:09 PM 19:09