X

LANSAREA Apple Watch va fi in aprilie, Tim Cook confirma

  LANSAREA Apple Watch va avea loc luna aprilie conform CEO-ului Apple, Tim Cook, acesta oferind informatia in timpul prezentarii rezultatelor financiare ale companiei Apple pentru Q1 2015. Tim Cook a facut mentiunea fara a oferi detalii cu privire la data exacta in care lansarea Apple Watch va avea loc, insa el a sustinut ca procesul de dezvoltare continua conform planurilor initiale. In aceasta idee, exista o sansa foarte mare ca Apple sa organizeze in luna martie o conferinta pentru prezentarea detaliata a noului produs, lansarea urmand a avea loc in aprilie.

LANSAREA Apple Watch va avea loc in aprilie

  Afirmatia lui Tim Cook cu privire la lansarea Apple Watch

este surprinzatoare in conditiile in care de obicei CEO-ul nu furnizeaza asemenea date in mod voit in asemenea conferinte. In ciuda acestui lucru, ideea din spatele dezvaluirii sale are cel mai probabil rolul de a ajuta dezvoltatorii sa isi faca mai eficient planurile pentru lansarea aplicatiilor dedicate Apple Watch. Lansarea Apple Watch este in mod direct legata de lansarea iOS 8.2, astfel ca ambele produse vor fi disponibile in luna aprilie pentru utilizatorii din lumea intreaga, Apple oferind aceasta versiune a sistemului de operare special pentru smartwatch-ul sau.

  Lansarea Apple Watch le va aduce posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a efectua plati mobile prin sistemul Apple Pay, daca smartwatch-ul este conectat la un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Mai mult decat atat, lansarea Apple Watch va aduce pentru compania Apple un nou segment de produse din care se preconizeaza ca va castiga cateva miliarde de dolari in urmatorii ani de zile. Desi multi dintre competitorii Apple nu asteapta cu foarte mare entuziasm lansarea Apple Watch, aparitia sa pe piata va fi extrem de benefica deoarece va genera mai multa concurenta in randul producatorilor de smartwatch-uri si va motiva dezvoltarea de produse mai bune si mai eficiente in viitor.

This post was last modified on ian. 29, 2015, 10:57 AM 10:57

Disqus Comments Loading...