X

Apple dubleaza capacitatea principalului centru de date al iCloud

  Pentru a sustine infrastructura iCloud, comapania Apple a creat o multitudine de centre de date in SUA si alte locatii de pe glob, iar recent ea a dublat dimensiunea celui din Reno, Navada, pentru a putea acoperi numarul mult mai mare de posesori de iDevice-uri care folosesc iCloud. In clipul video de mai sus aveti o inregistrare recenta a complexului construit de catre Apple in Nevada pentru a sustine infrastructura iCloud, dimensiunea sa dublandu-se in ultimele luni, Apple pregatind probabil si o serie de servicii noi pentru utilizatorii sai.

  Apple are nevoie de o infrastructura masiva pentru a sustine sutele de milioane de utilizatori care folosesc serviciile sale online bazate pe iCloud

, astfel ca acest centru de date este doar unul dintre cele ale caror dimensiune urmeaza sa creasca pentru a sustine utilizatorii ce se bazeaza pe serviciile oferite prin intermediul sau. Totusi, daca in 2013, cand a construit acest centru de date, Apple a oferit detalii cu privire la spatiul ocupat si capacitatea locatiei, in 2015 compania americana a dublat dimensiunea fara a oferi vreun detaliu in legatura cu planurile sale.

Disqus Comments Loading...