Ca sa fiu complet sincer, nu m-as fi asteptat ca Apple Watch sa fie chiar atat de exact in monitorizarea batailor inimii, avand in vedere ca nu a fost special conceput pentru acest lucru, insa realitate spune altceva. Realitatea spune ca atunci cand Apple isi pune mintea la “bataie” pentru a face un produs care are anumite functii, acele functii sunt cat se poate de bine gandite si testate pe masura.
Avand in vedere ca unii oameni s-ar putea baza pe aceste masuratori in lipsa unor aparate dedicate, Apple a inteles ca informatiile oferite de catre Apple Watch trebuie sa fie cat se poate de exacte si acest test ne demonstreaza ca produsul este de incredere. Senzorul pentru monitorizarea batailor inimii este plasat in partea dorsala a carcasei Apple Watch, proximitatea de piele permitandu-i sa ofere citiri cat mai exacte.
Desi pare incredibil ceea ce vedem, Apple a testat timp de cateva luni de zile functii precum aceasta, compania americana creand laboratoare de test speciale in care zeci de persoane erau monitorizate constant. In baza informatiilor obtinute de la aceste persoane, o buna parte fiind angajati ai sai, Apple a reusit sa isi ajusteze componentele intr-un asa fel incat sa ofere informatii cat se poate de exacte pentru utilizatori.
Desi nu i-as recomanda nimanui sa se increada in Apple Watch, sau orice alt smartwatch, pentru citiri privind bataile inimii, in cazul in care nu aveti alt dispozitiv medical la indemana sau posibilitatea de a ajunge la un doctor, el v-ar putea ajuta.
This post was last modified on mai 7, 2015, 6:49 PM 18:49