In primul clip video veti vedea un Apple Watch folosit in timpul unei sesiuni de inot care de 1000 de metri facuti sub forma unor ture de bazin, ceasul rezistand fara probleme acestei prime “probe de foc”. Dupa efectuarea tuturor tuturilor de bazin, Apple Watch-ul a continuat sa functioneze fara nici cea mai mica problema, asta desi el nu a reusit sa monitorizeze in mod constant bataile inimii utilizatorului.
De la simplele sesiuni de inot facute in bazin, persoana care a testat Apple Watch a trecut la verificari ceva mai complicate, el sustinand ca impactul cu apa fiind cel care afecteaza majoritatea produselor electronice folosite in asemenea conditii. El sustine ca presiunea aplicata pe dispozitive este cea care le afecteaza rezistenta la impactul cu apa, insa in cazul Apple Watch acest lucru nu s-a intampla, el functionand fara probleme dupa cadere.
Salturile au fost facute de la 5 si respectiv 10 metri inaltime, iar in ciuda avertismentelor facute de catre compania Apple privind rezistenta la impact, Apple Watch nu a avut vreo problema in a functiona corect.
In final avem in clipul video de mai sus cel mai extrem test de rezistenta la apa al Apple Watch, ceasul inteligent al companiei Apple fiind scufundat de doua ori la o “adancime” de 40 de metri fara a se strica. Pentru a simula aceste conditii de scufundare a fost folosit un dispozitiv care a simulat presiunea aplicata la o adancime de 40 de metri, iar in mod surprinzator ceasul nu a fost afectate.
I’m impressed, it’s still chugging along after that – with not a single sign of any issues at all. Clearly this is all more than adequate for any sort of casual sweat or showering. Though I’ll definitely be keeping an eye out over the next few weeks just in case. Of course, the slightly awkward thing is that despite this battery of tests, the unit still isn’t warrantied for any of this, including even a simple shower with soap.
Avand in vedere rezistenta la apa a Apple Watch in aceste conditii de testare, produsul celor din Cupertino pare sa fie pregatit pentru folosire in aproape orice fel de conditii, desi Apple nu recomanda acest lucru in mod oficial.
This post was last modified on mai 11, 2015, 7:09 PM 19:09