X

Kanye West are Apple Watch din aur

Kanye West are Apple Watch din aur cu bratara din aur creata special de catre compania Apple pentru el in ideea de a promova produsul in diversele sale aparitii, asa cum s-a intamplat in cea vizibila mai jos. Kanye West a avut o reprezentatie la un meci de baschet din SUA si la finalul melodiei a tinut sa isi prezinte Apple Watch-ul din aur in fata camerelor de luat vederi.

Kanye West intra intr-o liga selecta de vedete care au Apple Watch din aur cu o bratara din aur, Beyonce si Karl Lagerfeld

primind in saptamanile trecuet exact acelasi tip de produs din partea companiei Apple. Nimeni nu stie ce sume de bani primesc aceste vedete pentru promovarea facuta, insa este clar ca Apple doreste sa le ofere tratament preferential cu noul sau produs si accesoriile aferente oferite.

Partea interesanta a faptului ca Kanye West a fost ales pentru promovare sta in faptul ca el a criticat dur compania Apple in trecut, inclusiv pe fostul CEO Steve Jobs, asa ca folosirea sa in campania de promovare demonstreaza cat de mult s-a schimbat compania Apple.

Disqus Comments Loading...