X

Cum vad prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 pe Windows, iPhone, iPad, Mac, Android ?

Cum vezi prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 pe iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows, Android sau chiar Linux ? Nimic mai simplu! Compania Apple transmite in direct intregul eveniment din San Francisco, astfel ca toata lumea il poate urmari in timp real pentru a afla care sunt noutatile iOS 9, noutatile OS X 10.11 si ce surprize are Apple pregatite pentru serviciul Apple Music, o conexiune relativ buna de internet fiind necesara pentru a urmari toate evenimentele.

In cele ce urmeaza va voi explica separat pentru fiecare tip de dispozitiv in parte cum puteti vizualiza iOS 9 LIVE WWDC 2015, chiar daca nu sunteti acasa in fata unui calculator. Dupa cum v-am spus deja, conferinta Apple pentru prezentarea iOS 9 incepe la ora 20:00, ora Romaniei, astfel ca incepand cu ora 19:30 va astept aici sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa ne ofere ea!

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Windows ?

iOS 9 LIVE WWDC 2015 poate fi vazut inclusiv de pe PC-urile care ruleaza sistemul de operare Windows, insa desigur ca aici este nevoie de un mic truc deoarece Apple nu permite in mod normal vizualizarea stream-ului sau LIVE. Ca de fiecare data cand a existat o conferinta Apple, si de aceasta data va ofer cateva instructiuni foarte simple prin care puteti vizualiza stream-ul fara probleme.

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta : 
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac ?

Daca aveti un iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac, atunci puteti vedea prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 direct dintr-o pagina disponibila pe website-ul companiei Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa :

  1. Deschideti Safari in oricare dintre cele 4 produse mentionate anterior.
  2. Accesati aceasta pagina a website-ului Apple.
  3. Deschideti o sticla de suc sau o bere si participati la discutiile iOS 9 de pe iDevice.ro

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Android, sau Linux ?

Pentru a vedea iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Android sau Linux trebuie sa urmati, in esenta, exact aceeasi procedura precum cea descrisa in cazul PC-urilor care au instalat sistemul de operare Windows. Avand in vedere ca Apple permite streaming-ul doar pe produsele sale, in cazul celor disponibile pentru platforme concurente va trebui sa folosim metode alternative, care functioneaza cel putin la fel de bine.

Separat de cele ce le-am mentionat pentru Windows, trebuie sa descarcati :

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Apple TV ?

La final ramane batranul Apple TV al companiei Apple, iar aici cei din Cupertino au pregatit un canal special nuimt WWDC 2015 Keynote – LIVE pentru a vedea iOS 9 LIVE in aceasta seara incepand cu ora 20:00.

Acestea fiind spuse, aveti mai sus tot ceea ce va trebuie pentru a urmari conferinta Apple din aceasta seara, insa nu uitati ca incepand cu ora 20:00 va astepti aici pentru a discuta despre ea. Inainte sa inchei va atrag atentia si asupra unui clip video care prezinta ce aduce nou iOS 9.

This post was last modified on oct. 27, 2019, 11:20 PM 23:20

Disqus Comments Loading...