X

Activator este compatibil cu iOS 8.3 jailbreak

Activator este compatibil cu iOS 8.3 jailbreak incepand de aseara, dezvoltatorul celebrului plugin pentru platforma iOS lansand o actualizare care ne permite sa il folosim pe cea mai recenta versiune oficiala a sistemului de operare si cu solutia de jailbreak TaiG.

Doua actualizari au fost lansate pentru Activator in cursul zilei de ieri, versiunile 1.9.3 beta 4 si 1.9.3 beta 5 fiind puse la dispozitia noastra, prima dintre ele aducand compatibilitatea cu iOS 8.3, in timp ce a doua rezolva o problema care genera o repornire constanta a terminalelor care ruleaza iOS 7.x.

Activator sta la baza unei multitudini de tweak-uri ale Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a utiliza diverse gesturi sau combinatii de apasari de butoane pentru a controla o multitudine de functii ale sistemului de operare iOS fara chiar atat de mult efort.

Cea mai recenta versiune a plugin-ului Activator poate fi instalata din repo-ul http://rpetri.ch/repo al Cydia, insa avand in vedere ca ele sunt disponibile in versiune beta, trebuie sa fiti constienti de faptul ca ele ar putea avea probleme de functionare.

This post was last modified on iun. 26, 2015, 9:13 AM 09:13

Disqus Comments Loading...