Microsoft Office 2016 a fost lansat pentru Mac

Microsoft office 2016Microsoft Office 2016 a fost lansat astazi de catre compania americana Microsoft, astfel ca abonatii serviciului Office 365 se pot bucura de noua versiune a celui mai utilizat program office de pe planeta in momentul de fata.

Prezentat la inceputul acestui an de catre compania americana, Microsoft Office 2016 este oferit acum pentru posesorii de Mac-uri din intreaga lume, el avand integrate foarte multe functii ce au la baza utilizarea de sercitii de tip cloud precum Google Drive.

Mai exact, Microsoft Office 2016 le permite in sfarsit posesorilor de Mac-uri sa colaboreze pentru crearea sau editarea de documente, astfel ca utilizatori de la multiple PC-uri pot lucra simultan la acelasi document, modificarile fiind vizibile in timp real inclusiv pe PC-uri.

Mai mult decat atat, toate aplicatiile din suita Microsoft Office 2016 au fost imbunatatite pentru a oferi functii noi si o experienta mai buna, programul Word avand o interfata regandita pentru a oferi acces mai usor la functii si a grupa mai inteligent toate optiunile.

Pentru PowerPoint in Microsoft Office 2016 exista un nou tip de modul de prezentare, in timp ce Excel are noi tipuri de scurtaturi pentru tastatura, noi functii pentru adaugarea sau editarea de documente, dar si un sistem numit PivotTable Slicer care permite adaugarea de diversi parametri pentru date.

Microsoft office 2016 1

Microsoft Office 2016 este, desigur, integrat cu sistemul OneDrive al celor din Redmond, astfel ca toate documentele salvate in serviciul cloud al companiei vor fi vizibile in oricare dintre programele suite, toate putand functiona inclusiv pe intregul ecran al unui Mac.

Microsoft Office 2016 este acum disponibil doar pentru abonatii Office 365, versiunea completa urmand a fi oferita de catre compania Microsoft abia din luna septembrie, astfel ca veti avea detul de asteptat pana cand o veti putea cumpara pentru utilizare.

Un abonament Office 365 costa 99 de dolari anul si va ofera acces nu doar la Microsoft Office 2016, ci si actualizarile suplimentare si toate functiile serviciului online.