iOS 8.4 nu mai este semnat de Apple, instalarea este imposibila

iOS 8.4 semnare opritaiOS 8.4 nu mai este semnat de Apple din cursul noptii trecute, cei din Cupertino punand intr-un final capat posibilitatii de a mai instala o versiune a iOS 8 pe care utilizatorii pot face jailbreak fara probleme folosind un program potrivit.

Apple a lansat iOS 8.4.1 acum mai bine de o saptamana si a mentinut deschisa semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.4 timp de aproape 10 zile, astfel ca toti cei care au dorit sa mai poata face jailbreak, au avut ocazia de a beneficia de binevoita companiei americane.

Din acest moment nimeni nu mai poate instala iOS 8.4 sau o versiune anterioara a iOS 8 in propriul terminal, astfel ca toata lumea va fi obligata sa instaleze iOS 8.4.1 daca intr-un moment sau altul intampina o problema cu utilizarea propriului iDevice.

Daca totusi nu mai sunteti multumiti de modul in care functioneaza iOS 8.x pe terminalele voastre, atunci puteti folosin programul Cydia Impactor pentru a “curata” intregul sistem de operare si a sterge jailbreak-ul, asta fara a face efectiv un restore, pastrand versiunea de iOS pe care o aveti.

Acestea fiind spuse, iOS 8.4 nu mai este semnat si nu incercati sa il instalati deoarece veti fi obligati sa faceti restore la iOS 8.4.1 in momentul in care veti dori sa faceti intreaga proedura folosind iTunes.