X

iPhone 6S are haptic feedback, iPad Pro are tastatura dedicata, Apple Watch vine cu noi culori

Prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie urmeaza sa aduca o multitudine de noutati importante pentru linia de produse ale companiei Apple, iar acum aflam si cateva informatii noi cu privire la ceea ce ni se pregateste direct din Cupertino.

Conform unor detalii obtinute de catre jurnalistii americani, compania Apple a implementat in iPhone 6S un sistem de haptic feedback, adica vibratii care sunt rulate atunci cand folosim sistemul Force Touch si actionam diverse functii ale sistemului de operare.

Separat se pare ca iPad Pro urmeaza sa aiba suport pentru aproape orice fel de tastaturi Bluetooth, compania Apple dezvoltand inclusiv o tastatura dedicata pentru ea, insa aceasta urmeaza sa fie lansata oficial abia la sfarsitul acestui an pe piata.

Pentru ca Apple Watch nu trebuie sa iasa din atentia lumii, compania Apple ar fi pregatit o noua culoare pentru ceasul sau inteligent, astfel ca separat de bratarile care vor fi lansat epentru el, un model de o culoare diferita va fi disponibil, desi nimeni nu stie deocamdata care va fi aceasta.

Apple will also showcase updated iPads, according to a person briefed on the product. And the company is putting the finishing touches on a revamped iPad keyboard that may be available by the end of the year.

Ca sa fiu sincer, este neobisnuit pentru Apple sa prezinte atat de multe produse intr-o singura conferinta si m-as mira ca lucrurile sa fie chiar asa precum le prezinta o multitudine de jurnalisti in momentul de fata.

Daca Apple va prezenta iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV 4, iPad Pro si iPad Mini 4 miercurea viitoare, atunci in octombrie exista sanse minime ca o alta conferinta sa mai aiba loc, tabletele urmand a fi puse in vanzare abia in luna noiembrie de catre Apple.

Intre timp, descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

Disqus Comments Loading...