X

iPhone 6S ar avea vanzari mai slabe ca iPhone 6

Vanzarile iPhone 6S ar fi mai slabe decat cele ale iPhone 6 conform unui analist american si acest lucru nu pare absolut deloc greu de crezut din moment ce Apple a afirmat ca iPhone 6S si iphone 6S Plus vor dobora noi recorduri de vanzari.

In loc sa ofere cifre exacte privind vanzarile compania Apple a spus doar ca terminalele sale se vand foarte bine si ca vor dobora noi recorduri de vanzari, asta desi la 9 zile de la initierea vanzarilor terminalele iPhone 6S inca pot fi cumparate cu livrare in data de 25 septembrie.

Combinand aceasta situatie unica in istoria lansarilor de terminale iPhone cu lipsa cifrelor din partea Apple, lipsa laudelor operatorilor, informatii obtinute de la parteneri teri ai Apple si date preluate din Google Search, analistul sustine ca vanzarile iPhone 6S

n-ar fi prea grozave.

He said Apple’s statement that iPhone 6S sales are tracking at a record pace appears more a reflection of supply, and not demand. Hargreaves said evidence of lower demand comes from Google search data, device shipment times, third-party surveys, a lack of comments from carriers and a lack of quantitative comment on pre-orders.

Adevarul este ca Apple a fost foarte ambigua in detaliile oferite privind succesul iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acest lucru sugereaza in general faptul ca nu exista vreun motiv de lauda, compania americana profitand de fiecare ocazie pentru a-si lauda realizarile, mai putin acum.

Daca lucrurile sunt atat de rele precum par si vanzarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus csunt mai slabe decat cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, atunci am putea vorbim despre prima stagnare sau scadere a vanzarilor de terminale iPhone din perioada unei lansari.

Compania Apple va anunta abia peste o saptamana primele cifre privind vanzarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asa ca mai avem de asteptat pana cand vom afla cat succes au noile terminale.

This post was last modified on sept. 21, 2015, 9:55 AM 09:55

Disqus Comments Loading...