X

Apple Watch salveaza viata unui tanar, Apple il angajeaza

Paul Houle Jr. este un tanar student al unui liceu din Massachusetts, iar in weekend povestea sa a ajuns in atentia posturilor TV din SUA dupa ce el a afirmat ca Apple Watch i-a salvat viata in urma unui antrenament ce a avut loc in campusul liceului.

In urma acelui antrenament tanarul a observat pe Apple Watch ca ritmul sau cardian era anormal de mare, el avand si dureri in piept, astfel ca a decis sa doarma cateva zeci de minute pentru a se linisti, insa trezindu-se si observand ca starea sa de sanatate se inrautateste, a decis sa mearga la spital.

Acolo doctorii l-au diagnosticat cu o boala numita rabdomioliza, aceasta eliberand enzime in sange care erau pe pucntul de a ii bloca inima, ficatul si rinichii, asta daca nu ar fi observat pe Apple Watch ca are un ritm cardiac neregulat care ii poate pune viata in pericol.

Inima baiatului batea de 145 de ori pe minut in momentul in care si-a verificat ceasul, iar vizita la spital i-a salvat viata, conform medicilor, iar tanarul a creditat produsul companiei Apple pentru mentinerea sa in viata intr-o situatie in care nimic nu l-ar fi ajutat.

After practice I went and took a nap, my heart rate was still at 145.” He went to the hospital, where he learned he had heart, liver and kidney failure, which could have been fatal if not for his watch. If my Apple Watch hadn’t shown me it was 145, I would have done nothing about it.

Pentru ca povestea a devenit atat de populara in intreaga SUA, tanarul americana  fost sunat de catre Tim Cook pentru a-i ura insanatosire grabnica, pentru a-l anunta ca ii ofera un iPhone gratuit din partea Apple, dar si ca ii va oferi un post de angajat temporar la Apple anul viitor.

Aceasta este prima oara cand Tim Cook actioneaza intr-un asemenea mod, insa ceea ce a facut el dovedeste importanta pe care povestile de acest gen le au in promovarea produselor companiei Apple, asa ca probabil vom mai vedea actiuni similare in viitorul nu foarte indepartat.

Disqus Comments Loading...