iDevice.ro test: iPhone 6S Plus vs Galaxy S6 Edge+ – testul performantelor

iDevice.ro test iPhone 6S Plus Samsung Galaxy S6 Edge Plus test performanteV-am promis acum cateva saptamani ca voi face un test de performanta pentru iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, iar astazi vi-l prezint cu aceleasi rezultate pe care le cunoasteti deja din clipurile video in care iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6.

Dupa cum v-am spus deja si in articolul privind problema multitasking pe Samsung Galaxy S6 Edge Plus, desi terminalul are 4 GB RAM, Android-ul nu prea stie cum sa ii administreze eficient, desi am cea mai recenta versiune disponibila pentru el, adica Android 5.1.1.

Va spuneam atunci ca in aplicatiile native totul functioneaza cat se poate de repede, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus avand performante egale, insa cand vine vorba despre jocuri si redeschiderea unor aplicatii din background lucrurile se schimba.

iDevice.ro test: iPhone 6S Plus vs Galaxy S6 Edge+ – testul performantelor

Rezultatul pe care il vedeti in clipul video de mai sus este identic cu cel pe care l-am obtinut cand am testat iPhone 6 Plus cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, multitasking-ul fiind principalul inamic al terminalelor Android Samsung lansate recent pe piata.

Daca nu ar fi problema multitasking-ului, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar fi egale in performante, exceptie facand jocurile in care smartphone-ul celor de la Apple are un avantaj destul de clar, acelasi lucru fiind valabil in unele aplicatii ce necesita conectare la internet.

Parerea mea este ca Samsung a gresit undeva cu multitasking-ul in terminalele sale high-end si ca trebuie sa isi rezolve problemele inainte ca utilizatorii sa se sature de redeschis aplicatii de fiecare data cand le inchid in background, scopul multitasking-ului fiind de a le tine deschise.

Practic in momentul de fata Samsung Galaxy S6 Edge Plus, dar si Note 5 sau cele lansate inaintea lor, are un multitasking mai prost decat iOS-ul, cel care suspenda aplicatiile la inchidere, Android-ul din aceste terminale inchizandu-le complet.

Acestea fiind spuse, sper ca v-am lamurit in legatura cu aceasta problema.

159 COMENTARII

  1. nu prea cred ca ne-ai lamurit zaone…eu am galaxy s6 edge simplu,tot cu 5.1.1 si am facut test cu iphone 6 ce-i drept..ce vreau sa spun e ca multitaskingul poate lucra in functie de cum vrea utilizatorul…in toate comparatiile doar angry birds 2 apare…eu am setat sa nu inchida niciodata aplicatiile din background si mi se deschide instant chiar si angry birds 2.al tau probabil e setat sa inchida aplicatiile imediat ce sant parasite de utilizator

  2. As avea o intrebare: Cata memorie e libera la cele doua telefoane atunci cand nu ruleaza nimic in background? (deci cat ocupa SO din cei 2, respectiv 4 gb)

  3. IPhone câștigă clar… Zici ca angry birds și temple run sunt făcute în ciuda androidului… Poate trebuie verificat prin setările multitasking – ului la samsung! Oricum diferenta de 1gb de ram în favoarea samsung eu zic ca nu e suficientă… Cred ca aplicațiile la iOS ocupa mai puțin decât la android și poate de aia trebuie sa reîncarce din nou unele aplicații pe samsung!

  4. Nu pot sa nu remarc designul superb a lui s6edge+, sau calitatea ecranului,sau faptu ca deschide unele aplicatii mai repede decat iphone-ul… chiar daca ruleaza un soft facut pentru sute si mi de configuratii si e un soft mai complex decat cel a iphone-ului care e un soft simplist si facut pentru cateva telefoane. Samsung are o problema cu multitaskingul momentan asta se vede… si speram ca o sa se rezolve, treaba asta se intampla doar de la s6 in coace, bine daca e,poti modifica niste setari si se rezolva si asta, dar nu e relevant pentru ca vorbim despre cum vin telefoanele din fabrica, oricum daca ar fi sa-mi cumpar unu dintre ele clar as alege s6edge+ pentru design, ecran, spatiu de stocare mai mult , soft mai complex si performante egale cu cele a iphoneului si pretul mai mic… a bine si functii in plus cum ar fi pornirea a doua aplicatii deodata pe ecran (ca tot vorbim de multitasking)

  5. Oricum, de la anul toti vor baga 8 giga ram (1,2 liber) si problema se rezolva. Va fi urmatoarea mare “inovatie” de la Samsung

  6. Observ ca esti fanboy, de ce nu raspunzi stric la comentariu meu? in loc sa faci misto,daca tot e cu inovatii, ce a adus apple nou in ultimii 2 ani ?zic 😕 Te oftici sau nu… samsung cu note 5 sau s6edge+ este peste apple cu iphone 6s plus la design, ecran,pret,functii,spartiu de stocare.. oricum ajuta-ma sa inteleg, cu ce te deranjeaza ca ai mai multi rami sau procesoare cu mai multe nuclee in telefon? atata timp cat pretul nu creste pentru asta… adica samsung are 4gb rami si procesoare quad sau octa… si ce daca? costa mai mult decat iphone cu 2gb rami si procesor dual? as intelege daca pretul ar creste pentru acei rami in plus dar atata timp cat e mai ieftin decat iphone care are 2gb rami care e problema? ruleaza softuri diferite… ma repet android e un soft mai complex cu mai multe functii sii pe langa asta e facut pentru mi de configuratii in timp ce ios e un soft mai simplist si facut pentru cateva configuratii…Eu nu sunt fanboy samsung sa ii laud ca vai doamne ce inoveaza ei dar pot sa-ti enumar cateva dintre ele pe care chiar si apple le-a preluat dupa ceva timp:
    – filmare 4k (note 3 2013)
    -stylus cu diferite functii (note 1 2011)
    -ecran curbat (galaxy round 2013, S6edge 2015)- apple inca nu a ajuns la asa ceva
    As mai putea pune.. tablete de 7-8″ sau tabletele pro 12″ … smartphone de 5inci+, chiar si primul lor smartwatch l-au lansat prin 2013 parca… ma rog in smartwatch in forma actuala … ca parca mai aveau ei ceva ceas inteligent de prin 2002 sau ceva de genu, in fine eu nu zic ca apple nu a inovat nimic dar hai sa nu fim disperati, hai sa fim realisti

  7. Poți face o captură de ecran cu meniul în care poți seta limita de aplicații de rulat în background? Dacă acel meniu există în S6, problema este rezolvată: este posibil ca cei care fac asemenea teste să lase un număr limitat de aplicații care să ruleze în background, și astfel să pară că S6 și Note 5 nu au multitasking eficient.

    Este incorect să spunem că “Android nu știe să administreze memoria”, când de fapt este o setare făcută de Samsung.
    Merci!

  8. Căpitanul Prohab strică atmosfera de discuții de fiecare dată. E păcat pentru că atmosfera devine încordată, iar discuțiile se aprind ușor. Cred că asta este definiția “troll-ului”.
    Nu îl mai băgați în seamă…

  9. Eu sunt mulțumit! Depinde dacă și ceilalți sunt convinși despre cum se poate trișa! Merci pentru imagine! +1

  10. Am auzit ca la anul Apple va revolutiona piata telefoanelor cu un model de Iphone la care vei putea raspunde la telefon cand te suna cineva. Momentan e optional, reusesti doar din cand in cand.

    Se zvonea ca începând cu Iphone 6S va dispărea si lagul la apel, dar s-au hotărât sa lase inovația asta tot pt anul viitor.

    Se pare ca 2016 va fi un an glorios si plin de inovatii pt Apple, vor incerca sa repare bug-uri vechi de 2 ani.

  11. Știu ca poți seta maxim 4 procese de fundal . .. Adica poți seta maxim 4 procese… Standard cat înseamnă? Că probleme sunt când ai mai mult de 4 procese, nu când ai 4 aplicații deschise…

  12. Ca am un nexus 7 2013 și pot selecta standard, 1,2,3 sau 4…sau la samsung e altfel? Am android 5.0.1 pe ea… Și are 2gb ram și încarcă mai des decât samsung aplicațiile sau paginile!

  13. eu am facut proba cu vreo 9 aplicatii deschise ,tel setat pe standard…si s-au deschis toate instant,inclusiv angry birds..jocul care-l folosesc toti sa faca comparatia…nu ridic samsung in slavi,ca nu is sponsorii mei…dar crede-ma ca nu are cum sa mearga asa un galaxy s6…eu am facut comparatie cu un iphone 6 caruia i-am facut azi viteza….astept sa vad ce o fi cu iphone
    7,daca nu,,,,next move scot si macul la vanzare…si imi vad de treburile mele

  14. Ciudat nu știu ce sa zic… Eu ziceam cum e cu setarile pt aplicațiile din background… Dar nu știu exact cum se traduc opțiunile de acolo pentru ca 4 înseamnă puțin, iar standard la fel nu știu cât înseamnă!

  15. salut, am un samsung S6 , are momente cand ma suna cineva si ii apare ca si cum as avea telefonu inchis …dar el fiind deschis cu semnal full …probelma nu dureaza mult dupa 10 min isi revine si face acest lucru o data la cateva zile din ce imi dau seama …are cienva idee ce are?

  16. Eu pe iOS 9.02 nu mai am lag la apel
    Oricum peste 5 ani cand toata lumea va avea WP sau iOS…android ramane pt low end si pt cei care stau intr-un buget anume

  17. aici se vede ca te pricepi bine tare..asa cum sustineai…nu are legatura ce telefon este..poate fi si huawei….ideea e ca ruleaza sitemul de operare care este pe galaxys6 plus,respectiv android 5.1.1

  18. Vezi poza. Optiunea aia nu e accesibila usor oricui, asa ca mentionarea sa nu are niciun fel de relevanta. Asa cu jailbreak ai si multitasking complex, deci intram in alta problema.
    Terminalele “ca scoase din cutie” functioneaza asa cum se vede in clip, orice alte modificari deja te scot din sfera utilizatorului normal.

  19. si care utilizator de android e asa nebun incat sa nu isi activeze developer user?compari asta cu jailbreak?activarea se face in 5 secunde si nu ai nevoie de absolut nimic sa o faci…cum adica nu e accesibila oricui?

  20. Step 1: Go to Settings—About device.

    Step 2: Tap Build number 7 times.

    After tapping build number two or more times, the notifications will be shown on the screen telling you the progress:

    You are now X steps away from being a developer.

    After tapping the build number 7 times, you will be notified you are a developer.

    Now, Galaxy S6 Edge+ developer options will be available in the Settings menu.

  21. si ce anume intelegi tu prin utilizator normal?unul care e preocupat de viteza terminalului,de multitasking,etc,dar nu activeaza developer user totusi..nu e cam paradoxal?

  22. tati, eu ca prost ce sunt vreau sa vad galaxy edge+ alaturi de aceasta poza. Dovezi, pt ca acest articol nu este despre iphone vs android..Poate pe edge+ aceasta functie are bug
    Asa este si in tribunal in fata judecatorului, doar dovezile vorbesc, dovezi ce nu pot fi interpretabile

  23. La Xperia z3 sistemul utiliza cca 25-30% si niciodata nu a sarit de 70% indiferent de numarul de aplicatii deschise in background, asta la 3gb RAM DDR3.

  24. Daca IOS-ul va merge in ritmul asta si pe viitor nu stiu cati vor mai fi dispusi sa inghita marketingul celor dela Apple!
    Stai linistit ca Androidul nu este pt low end si in cazul multora nu bugetul este factorul decisiv in alegerea unui smartphone….

  25. Deci cum e prietenas, are @vlad dreptate? Vi sa ne dai prosteala profitand de faptul ca multi vizitatori pe idevice nu au tel cu android?
    Rusinos…
    Hai minte-ne frumos ?

  26. @satancross:disqus 90% dintre cei care au Android nu fac asta, aia sunt utilizatorii normali, asa cum e la iPhone.
    Poti sa invarti tu situatia cum vrei, dar nu o sa poti sustine niciodata in viata asta cu dovezi faptul ca orice utilizator Android activeaza developer Settings si ca ei stiu de setarea aia, btw LA MINE E DEZACTIVATA STANDARD, deci nu inchide aplicatiile de tot.
    De altfel se vede si din clip ca aplicatiile native nu sunt inchise de tot, lucru care nu se intampla cu restul.
    Dupa cum spuneam initial, vorbim de utilizatori normali, nu de entuziasti asa ca tine si ca mine care cauta diverse setari ascunse. Daca intelegi ca purtam discutia pe segmentul asta, asa cum se face in toate clipurile video cu review-uri, atunci intelegi de ce o sa opresc discutia aici daca o sa continui cu setarea asta.

  27. Nu confunda cu jailbreak. Nu e acelas lucru. La jailbreak pierzi garantia, la activarea optiunii de developer nu o pierzi. Si un alt lucru lucru care poate influenta destul de mult in fluiditatea unui sistem de operare, si asta o stii si tu destul de bine, este customizarea softului. Galaxi-ul din clip, din ce se vede la inceputul clipului, este Customizat de Orange, nu este factory unlock. La versiunea originala a Samsung mai adauga si Orange inca 5 aplicatii si servicii, cel putin. Este normal sa mearga mai greu ca o versiune curata, factory unlock.

  28. qma intreb atunci care mai e ideea si rostul comparatiei de viteza intre asta doua terminale…whatever…cui ii trebuie o secunda doua de viteza in plus….si nu ii trebuie setarile sa isi costumizeze performanta telefonului – printre multe alte customizari – asa cum doreste?

  29. @Zaone Androidul decide in functie de memoria utilizata ce aplicatii sa iti inchida, in user developer poti seta sa nu iti inchida nimic el de capul lui si astfel tu ai controlul background-ului. Din punctul meu de vedere un utilizator normal de smartphone ar trb sa stie micile trucuri ale sistemului de operare pe care il foloseste, Androidul iti lasa libertatea sa alegi, sa iti controlezi si mai ales sa iti personalizezi singur device-ul.

  30. Presupun ca la toate device-urile care rulează Android este la fel… Sunt de părere ca diferenta de ram este mica, androidul necesitând mai mult ram pentru ca nu gestionează la fel de bine aplicațiile din background precum IOS-ul…

  31. @satancross:disqus Nu sesizezi esenta a a ceea ce spun eu. Vezi in imagine ca optiunea e dezactivata, deci nu inchide nimic cand aplicatia ajunge in background. Asta e setarea STANDARD care exista in developer options, deci utilizatorul obisnuit nu are ce sa mai modifice din moment ce are din start ce trebuie sa aiba.

  32. Nici ios nu are desktop os. Confunzi lucrurile. Care e legătură între ele???? Dacă Apple are Mac OS și Google nu, înseamnă că ios va câștiga cotă de piață în defavoarea Android??? 🙂

  33. O aberatie mai mare nu puteai scrie =)) cica Android nu va mai fi si va ramane pe piata doar Ios si WP :))

    Asta dc? doar pt ca nu exista un sistem de operare si pt Pc din partea celor de la Google?

    Pt cunostintele tale exista un Chrome OS, nu multa lume stie de faptul ca si Google are un sistem de operare pt Pc-uri si exista si niste laptopuri facute de Google.

    Si hai sa-ti mai zic cv, Android nu are nevoie de sistem de operare pt pc, iar motivul este simplu, nu este acelasi ecosistem inchis de la Apple. Tu ai functii pe Iphone pe care le poti folosii doar cu un Mac, eu am functii pe Android pe care le pot folosii pe orice pc/laptop cu windows, indiferent de brand.

    Intelegi tu cam care este diferenta? nu trb sa-mi cumpar o tableta Samsung si un Pc de la Samsung ca sa pot folosii un c***t de functie de pe telefonul meu Samsung.

    Si hai sa-ti mai zic ceva ca ai mai comentat tu odata aberatia asta ca peste 5 ani va exista doar Ios si WP ca Android se duce la vale…in momentul de fata Android acopera cam 80% din piata telefoanelor si il regasesti cam pe orice device…tv,smartwatch,telefon,tableta si zilnic apar altele si altele si altele..produse highend produse low buget…de la 5$ panal a 1000$.

    Nu va renunta nicio companie cu produse Highend la Android ca sa stea si sa reinventeze roata si sa atraga dezvoltatori de aplicatii si sa stea vreo 5 ani sa ajunga la jumate din cate e acum Google Play.

  34. Poți schimba sa lași maxim 4, 3, 2, 1… Deci mai bine ca standard nu ai ce sa schimbi… După logica mea, standard at fi cea mai buna opțiune! Dacă greșesc eu, va rog corectați-mă!

  35. ceva de genul..cine face productivitate vor avea WP sau OSX si se trec pe acel ecosistem. Android vor ramane doar cei care vor doar un telefon si atat..adica low-mid range

  36. Apple are propriul ecosystem iOS si OSX
    La fel si micrososft Windows phone cu windows 10
    Si sunt integrate sa mearga una cu cealalta din ce in ce mai mult
    Android are pe Viorel Predatorul iar pt glob nu va fi indeajuns pe viitor

  37. Poți schimba sa lași maxim 4, 3, 2, 1… Deci mai bine ca standard nu ai ce sa schimbi… După logica mea, standard at fi cea mai buna opțiune! Dacă greșesc eu, va rog corectați-mă! Eu zic ca process limit nu schimbă nimic!

  38. Chromebook au chrome OS da…dar ai folost? este mai limitat ca iOS si orice altceva..adica este mai mult pt navigare..un fel de kindle pt cititit

  39. `ok deci tu cu androidul tau zeu poti face productie pe 5″ final cut pro, office , QA, pana si aplicatiile se fac pe desktop ca dezvoltator..cand esti pe drum fizic pe drum pe picioare folosesti telefonul, dar cand ai ajuns la destinatie si vrei sa lucrezi nu faci pe cacaatul ala de 5″ ori ca e android ori ca e ios etc
    Iar cu windows cei de la microsoft intr-un an s-au ridicat ca productivitate destul de mult, ceea ce face ca cei ce isi iau android+pc sa treaca la wp sa obtina mai multa integrare

  40. si eu nu am zis ever ca se va duce android pe rapa in 5 ani, am zis ca nu se va mai cumpara atat demult high end
    Cei ce au pc si vor high end vor lua WP pt a obtine mai mult si pt a intra in ecosystemul microsoft care va fi singurul competitor pt Apple.
    multi din cei 80% din piata folosesc android+ windows ca desktop pt ca nu exista inca in micrososft integrarea si windows 10 mobile…acuma de anul acesta sa vedem noi ce o sa creasca
    Microsoft a venit cu un OS si hardware de top si multi ii vad ca se gandesc grav daca sa mai ramana pe android atata timp cat folosesc surface sau pc pe windows.

  41. Ai dreptate. .. Deci nu e de la rami… E punctul slab al lollipop-ului de când a apărut… Nu e o problema doar pe samsung-uri…

  42. Prietenas, ce vorbesti tu acum, gandesti doar tu…pt ce mi-as cumpara un WP? ca sa pot edita un fisier Word? Pt suita Windows? pt asta? ce faci cu un WP? zi-mi..prezinta-mi acest ecosistem de care vorbsti.

    Am un laptop cu Windows, fa-ma sa ma duc sa-mi cumpar un telefon cu WP pt productivitate…vinde-mi un telefon cu windows.

    Vad ca iti place sa te contrazici cu toate lumea si IAR vorbesti din punctul altora de vedere…ieri vorbeai din punctul de vedere a lui SatanCross, stiai tu mai bine decat el ce mai bun pt el…hai te invit sa vorbesti in locul meu ce mai bun pt mine.

    Dar insist sa-mi vinzi un telefon cu WP, vreau sa aud mai multe despre acel ecosistem Windows pt care am nevoie de un WP desii pot integra ft bine telefonul cu Android deja cu pc-ul cu windows.

    Intre timp iti spun eu,cum Android isi va face loc frumos usurel in ecosistemul fiecaruia.. au inceput cu smartwatch urile…hop update…hop smartwatch cu Android merge legat la Iphone si vor mai urma si altele…usor usor.

  43. vorbesc nu din punctul de vedere al unui om blocat in android.. uita-te la event microsoft cam in ce directie se duce…practic telefoanele lor devin PC daca ai un monitor si multe altele..
    Tu nu iei WP pt ca nu faci productivitate, probabil nici un medic nu ar avea nevoie..eu vorbesc de multi care fac si folosesc des windows

  44. Nu sunt blocat in Android, sunt pasionat de tehnologie si de device-uri, indiferent de sistemul lor de operare sau de brand.
    La ce ma ajuta pe mine ca telefonul devine Pc? am dupa un mine un monitor,un mouse, o tastatura si culmea imi lipseste unitatea, asa ca imi cumpar nici numai stiu cum au zis ca se cheama,sa-i zicem acel “modem” prin care imi leg telefonul la monitor,tastatura si mouse si imi transform telefon in unitate? ft interesant.

    Vreau mai multe informatii despre aceasta productivitate, fa-ma sa inteleg. Sunt mai greu de cap, se pare ca tu ai niste informatii destul de interesante, nu le tine pt tine, impartaseste-le si altora despre aceasta productivitate a telefoanelor cu windows si despre acest ecosistem al lor

  45. exact nu este pt cei pasionati de Tech, ci doar pt cei producctivi care vor sa care cu ei tot ce au prin acel mobil, atat
    Pt cei ce timpul inseamna bani

  46. eu culmea scriu acum de pe un mac….de 2 ani chiar nu am vazut ce fel de ecosistem asa magic au…ce nu poti face pe un windows pc si poti face pe un ecosistem appple?inafara ca ptr windows pc nu ai de unde sa iti cumperi windows tv..ca windowspc-ul are hdmi incorporat…ca toate programele is free…ce avantaj e asa mare la un ecosistem apple?lumineaza-ne si pe noi @Srb Srb…poate nu santem asa luminati cum esti tu

  47. eu vorbesc ca WP si Apple au ecosystem. Android nu are..nu am zis care e mai bun sau care nu.
    Invatati sa cititi si sa intelegi ce se spune.
    Inafara de aplicatii nu ai ce bani sa tragi din android

  48. spre deosebire de multa lume…pe mine nu ma intereseaza ce scrie pe fata sau spatele telefonului sau laptopului sau ce-o fi….din ecosistemul apple ce bani tragi?tot ei trag…dupa ce iti iei un calc…tre sa iti iei si apple tv cablu thunderbolt…time machine…si alte lucruri…exact asta e ecosistemul Apple care il ridici atata in slavi…e conceput ecosistemul ala sa iti traga cati mai multi bani…sistematc…cam asta face apple…restul e vrajeala ptr orbi si oi ratacite

  49. Se pare că windows desktop nu a ajutat prea mult ca windows mobile să ia cotă de piață mai serioasă. Windows Mobile se zbate în intervalul “marjei de eroare” 2-3%. Nici Mac OS nu a ajutat prea mult iOS. Cota de piață a Mac OS e pe la 8-10%, iar a iOS e pe la 13-14%.

    Dacă tu crezi că Android care are cotă de piață de 80% va deveni minoritar în fața lui Windows Mobile (2-3%) și a lui iOS (13-14%) în maxim 5 ani… Viseaza în continuare…

    Ios a avut un avantaj colosal în 2007-2009 când era perfect față de cât de infect era Android. Cu toate astea, a pierdut bătălia cu Android. Cum crezi tu că va recâștiga de acum încolo? 🙂

  50. ok si cei ce lucreaza si castiga bani din final cut pro de ex? sunt niste prosti nu?
    ok te pupa tata..probabil cei ce cersesc la mega image normal ca nu le trebuie apple sau micrososft . nu isi castiga bani prin tech

  51. Stai tati ca abia de anu asta au venit tare cu win10 si wm. vedem in 2 ani Iar ios a fost tare atunci ca nu exista android in 2007 si nu era ieftin. Cand au aparut androidele la 100 dolari e normal
    In lumea asta e mai multa saracie decat bogatie deci era ceva normal

  52. Prietene, vreau sa devin productiv. Se pare ca am ales platforma gresita. Ca sa devin productiv am nevoie de un ecosistem.
    Din cate inteleg de la tine pot alege ori Apple ori Windows.

    Imi cumpar maine un telefon cu WP, ajuta-ma te rog, ce trebuie sa fac acum? zi-mi cu ce ma ajuta asta?

    Cei care lucreaza si castiga bani din Final Cut Pro lucreaza de pe telefoane? isi cumpara telefoane cu Windows si lucreaza de pe ele?

    Si sa nu deviem de la subiect, ajuta-ma in acelasi timp sa inteleg ce o sa faca acest lucru sa duca la disparitia telefoanelor High-End cu Android, asta ca nu ne pierdem timpul si sa ne abatem de la subiect.

  53. Prietene, de la avea de pierdut la a disparea de pe telefoanele High-End si a ramane doar pt telefoanele Low-Budget este o cale extrem de lunga, dar lunga rau de tot.

    De unde stii tu ca va avea Android de pierdut? poate va avea Apple de pierdut, acum ca au concurenta. In prezentarea celor de la Windows eu nu am vazut cv de Android, eu am vazut ca se prezinta ca fiind concurenti fix pt Apple.

    Au produse concurente pt produsele Apple, au un sistem de operare concurent pt Apple si acum au un ecosistem concurent pt Apple. Din toate astea, dc are Android de pierdut?

  54. adica si WP face exact precum android, low mid and high end..acuma vor avea competitie mare
    Apple e in lumea lor. Microsoft si Apple sunt de cand lumea..dar Microsoft a fost in ultimii ani cam sters

  55. I-ai vazut tu ca se gandesc la asta? sa ni arati si noua sa-i vedem si noi.
    Adica ai un telefon cu Android care se impaca ft bine cu Windows,nu ai problema,ai parte de tot ce se poate si spui asa..hmm hai sa-mi iau un Windows Phone ca sa am parte de aceleasi lucruri pe care le am si pe telefonul meu cu Android…mda..are ceva logica.

    Eu am impresia ca tu vorbesti de ecosistemul Windows,dar gandesti in cel de la Apple…prietenas,amice..din moment ce Windows permite Androidului sa ii incalce ecosistemul, nu ai nici cel mai mic motiv sa-ti iei un telefon cu Windows ca sa faci parte tot din acelasi ecosistem din care faci deja parte. Tu pe Apple esti blocat fix in ecosistemul Apple, vrei sa beneficiezi de functia x de pe Iphone pe laptop ai automat nevoie de un Mac, vrei sa legi tableta la telefon si la laptop obligatoriu toate trebuie sa fie de la Apple, trebuie sa ai un Iphone,un Ipad si un Mac.

  56. ok deci tot ce au aratat si am citit ca poti face cu windows phone si windows 10 sunt o mare minciuna facuta de cei de la Micrososft?

  57. Totu este contra cost in viata asta 🙂
    Dar daca tu zici ca pe android poti face absolut orice ce facem noi pe windows sau mac, inseamna ca trebuie sa imi iau manca-ti-as

  58. super smekeeeeeer, chiar o sa incerc si eu o chestie simpla de la excel sau prezentari office pe ecranul de android de 5-6″
    Probabil o sa rezolv totu in mult mai scurt timp decat pe un laptop/pc

  59. Ce ai citit tu ca poti face cu WP si Win 10 este una, concluziile prin care Android se duce la vale in urmatorii 5 ani si ca WP si Ios vor conduce piata mobilelor este alta mancare de pesti si o mare aberatie.

  60. e vorba de conectarea si pastrarea datelor si usurinta de interconectare cu windows 10.Probabil nu ai vazut nimic din ce face microsoft in ultimele 3-4 luni asa ca am incheiat discutia oarecum tampita cu intrebari de copii..Wow dar ferrari poate cum poate un s classe??!?!omg omg

  61. Srb, aia care câștigă bani din final cut pro sunt mai rar întâlniți decât hobbitii din Lord of the rings. Doi la mână, ecosistemul windows are componenta “business”. Suita Office este unul dintre principalele motive pentru care windows are atâta tracțiune. Poate că 99,3% din companii folosesc programe din parchetul Office, în vreme ce poate 0,01% din puținul procent de 8-10% deținători de Mac câștigă bani din urma Final Cut Pro.

    PS: faza cu hobbiții este o metaforă. Nu are rost să cauți pe Google dacă e adevărat sau nu…

  62. din cate vad eu mai tare clarvazator esti tu …ca tu sustii asa precis ca se va duce la vale androidul…mai clar vezi tu in viitor ca noi:)))

  63. logic, nu mai face misto de mine si inteligenta mea ca este urat dintr-un om matur SAU esti doar un copil.Tu alegi si stii care este adevarul

  64. Tu mi-ai zis mie de facut prezentari office si tabele excel pe ecranul de 5″ al telefonului cu Android.
    In cazul telefonului cu WP vorbesti despre conectarea si pastrarea datelor pe telefoane.
    Deci din pct. tau de vedere pe telefonul cu WP de 5″ poti fi productiv si sa creezi sa zicem tabele in excel, dar pe telefonul cu Android, nu poti fi productiv si sa creezi tabele in excel din cauza ca ai diagonala de 5″.
    Asa e, ai dreptate . Cei 5″ de la WP nu se pot compara cu cei 5″ de la Android.

  65. Nu vedeti baa cati sunteti pe SITE dedicat Apple….
    Nu vedeti ca nu sunteti pe android si sunteti aici, metal ati plecat de pe platforma aceea sau veniti aici sa explicati cum 4 este mai mare ca 2 deci este mai bun sa ai 4gb ram decat 2

  66. Gata,omu o da la prosteala :))

    El e cel care se baga in seama, vorbind in locul tau si apoi o da la prosteala si la atacuri la persoana :))

    Din cauza asta nu pot renunta la forumul asta :)) e atat de amuzant cand dai de unu dinasta :))

  67. În viziunea ta, cei productivi prefera să care după ei tot ce au în smartphone, corect? Păcat că trebuie să care pentru luxul ăsta: o tastatură, un mouse, un modem și un monitor! Super!

  68. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti
    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

  69. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

    Va pup

  70. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

    O seara bunaaaaa nici nu mai citesc

  71. aoleu nasolica

    Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

  72. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

    SUNTETI MULTI FRATE…Romania se umple

  73. mai tare te straduiesti tu sa explici ca 2 gb is mai buni ca 4….aia 2 gb compara-i cu 2 cilindri pusi pe o mobra…caroserie usoara – adica ecranul ala cu rezolutie de pe timpul lui Burebista…si 4 pistoane puse pe un seria 7….care e mai grea caroseria…vreau sa zic ecranul cu rezolutia de pe… samsung .urmeaza sa zici ca de ce compar telefoanele cu masinile…dar tu ai inceput sa le compari primul..

  74. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

    Se pare ca intrati sa comentati maxim doar cand e vorba de android vs ios sau ip vs ceva

  75. Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

    MULTI SUNTETI FRATE….

  76. Nu ai citit tati?

    Frate pai cum sa o dau, nu vedeti cati sunteti??? SUnteti ca o gloata de saraci la cersiti

    Va las, ca saracii au doar dreptul la comentarii

  77. Nu poti sa te alaturi acestei elite, srb a primit acest drept din nastere.

    El face parte din elita care conduce lumea, face parte dintr-un rang inalt al masonilor, iar misiunea lui este sa lumineze saracii cu telefoane android.
    In caz ca nu ai observat, el stie mai bine ca tine sau ca mine ce gandim, are informatori peste tot.
    Intr-un timp eu ii ziceam ca folosesc functia de multi-windows pe un Note 4, iar el imi zicea ca nu este adevarat, ca nu o folosesc, adica se contrazicea cu mine in legatura cu ce fac eu cu telefonul meu .

  78. probabil are aptitudini de alea..perceptii extrasenzoriale..ceva de genu…de vede el asa departe in viitor..vede ce faci tu pe tel tau…eu pe la mine prin casa etc

  79. da…grupul bilderberg…macar la valoarea ta inestimabila @srb_srb:disqus mai bine ti-ai angaja vreun purtator de cuvant….sa vb in locu tau…nu te mai obosi sa ne raspunzi tu in carne si oase..poate te enervezi si patesti ceva…ar fi pacat

  80. Srb, mă simt onorat am conversat cu tine. Eu un sărac dintre cei mulți față de tine – un bogat dintre cei rari! Merg la culcare cu un zâmbet de satisfacție… Ce onoare!

  81. Prefer in orice moment al zilei sa stau la masa cu un om sarac decat cu un prost ca tine, eu deja mi-am format o impresie proasta despre tine si asta pt ca te-am prins cu minciuna de ”n” ori dar vad ca inca reusesti sa ma surprinzi, nu esti tu de vina, de vina e pamantul care te tine!

  82. esti tu sigur ca ma poti cunoaste sau cunoaste o persoana prin internet?
    daca eu sunt prost si iti multumesc, ma simt onorat atunci nu stiu ce sa mai zic.Poate un om face misto, poate un om glumeste, poate un om nu ii pasa ce zice pe internet..dar nu te-ai gandit ca tu le iei ca atare. Ramai la masa cu un om sarac mental.

  83. La asta se rezuma toate comentariile tale, la niste “mistouri” de 2 lei!

    Unii poate intra pe acest forum sa citeasca niste informatii utile, poate vor sa isi formeze o idee asupra unui device nu sa citeasca aberatiile unui frustrat!

  84. una este sa se informeze si sa citeasca..si alta este cand ataca…daca faci o medie , cele mai multe comentarii sunt atunci cand este vorba despre un VS. ca asa este firea umana sa fie doar in razboi, asta ne place se pare

  85. Pai lasă-ne odată,nu ne mai tot amenință obsesiv cu asta. “Săracii au dreptul la comentarii”,văd ca iti exerciti din plin acest drept al săracului tot dând copy-paste cu acest comment al tău. Sa înțeleg ca si tu ești “sărac” ca si noi? Bine ai venit printre noi! Sau ne lași,sau nu….sau poate ca da,sau poate ca nu…?

  86. La Android, cel putin pe Galaxy s6, toate aplicatiile instalate in telefon se deschid in background la un anumit interval pentru a actualiza cache-ul, astfel, teoretic, aplicatiile ar incarca mult mai repede continutul. Deci, cu cat ai mai multe aplicatii inutile instalate in dispozitiv, cu atat memoria ram libera va fi mai putina, deci poate afecta performantele.

  87. imi place sa va frec la creier cand incepeti cu android
    cand apare un nou articol despre iphone vs nexus sau ceva samsung iar ne umplem de 200 comenturi…eu vs gloata

  88. Detin un iPhone 5s,6 si un Galaxy s6 edge,sincer nu m-a convins Apple anul acesta… am fost,am si testat 6s,doar un force touch si ? Alte imbunatatiri ? SINCER,in momentul de fata Apple supravietuieste doar din causa IOS-ului care este un sistem foarte bun ATAT.Efectiv cand ma uit la ecranul lui s6 edge sunt incantat,cand iau iPhone-ul in mana ma scarbesc de acel ecran infect fara pic de viata…. Toate cele bune,sa speram ca la iPhone 7 ma vor convinge,decodamdata nu merita,si se continua aceasta prosteala din cauza utilizatorilor care sunt disperati dupa ultimul model de iPhone…daca si utlizatorii luau atitudine probabil se gandeau sa faca ceva mai performant,NU o carcasa n7000 ca nu am de gand sa ma duc in spatiu sa dau cu el de pamant… Toate cele bune.

  89. Detin un iPhone 6 si sunetul se aude distorsionat si prost etc , poate fi problema de soft ? Am vazut ca si in casca se aude cam prost neclar asa cand vorbesc dar repet si pe difuzorul de sonerie muzica etc. A mai avut cineva problema asta , ce pot face ? Mulumesc !