iPhone 6C in primele imagini

iPhone 6C prime imaginiiPhone 6C apare astazi intr-o serie de imagini care ar trebui sa ne demonstreze cum ar trebui sa arate viitorul smartphone al companiei Apple, ele venind de la o persoana care furnizeaza lumii intregi informatii privind gadget-uri inca nelansate.

Daca va veti uita in imagini veti observa ca acest presupus iPhone 6C este practic un iPhone 6 sau iPhone 6S subdimensionat, adica are un ecran de 4 inch, design-ul dispozitivului fiind identic cu cel al celor doua smartphone-uri lansate de catre Apple in ultimii 2 ani.

Din pacate nu sunt oferite si detalii impreuna cu aceste imagini ale iPhone 6C, sau mai bine zis presupus iPhone 6C, insa chiar daca ele nu ar fi reale, sansele ca terminalul sa arate exact asa cand va fi lansat pe piata sunt foarte mari, conform zvonurilor recente.

In baza acelorasi zvonuri aparute in ultimele saptamani iPhone 6C va avea: chip A9 cu 2 GB RAM insa o posibila frecventa de lucru mai mica, Touch ID, Apple Pay, ecran de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640 pixeli, baterie mai mare decat cea a iPhone 5S si camera de 8 megapixeli.

iPhone 6C prime imagini 1

Lansarea iPhone 6C ar trebui sa aiba loc in perioada martie – aprilie, compania Apple parand sa fi comandat inceperea productiei in luna martie, insa ramane de vazut care vor fi intr-adevar planurile celor din Cupertino pentru acest dispozitiv.

Indiferent de ceea ce isi organizeaza Apple pentru iPhone 6C, este clar ca in 2016 dispozitivul va ajunge pe piata, ramane doar de vazut cand si sub ce denumire il va oferi Apple din moment ce iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna anului viitor.

iPhone 6C prime imagini 2

iPhone 6C prime imagini 3