X

Samsung Galaxy S7 prezentat detaliat in imagini + specificatiile tehnice

Cu doar doua zile inaintea prezentarii oficiale, Samsung Galaxy S7 apare in imagini detaliate si de inalta rezolutie care prezinta cat se poate de clar terminalul pe care cei din Coreea de Sud il vor dezvalui lumii intregi, specificatiile tehnice complete fiind deasemenea disponibile.

Separat de Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge apare in imagini detaliate care arata intregul design pe care compania Samsung l-a creat pentru terminalul sau, toate imaginile confirmand doar faptul ca zvonurile aparute in atatea si atatea saptamani sunt de fapt 100% adevarate.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor avea unele elemente care le aseamana cu iPhone 6S si acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Samsung nu a schimbat aproape deloc design-ul Samsung Galaxy S6 in terminalele sale, deci vom avea controverse iar pe aceasta tema.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, puteti vedea in imaginea de mai jos componentele pe care compania Samsung a ales sa le implementeze in viitorul sau smartphone, ele fiind deja anuntate intr-o gama extrem de variata de zvonuri aparute p internet.

Separat de acestea, stim Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi lansate pe 11 martie in urma prezentarii din data de 21 februarie, deci va exista suficient timp pentru ca oricine sa poata comanda produsele de la partenerii celor de la Samsung.

In ceea ce priveste preturile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, primul ar urma sa coste 700 de euro, in timp ce al doilea ar urma sa coste 800 de euro, ambele fiind cu cativa zeci de euro mai ieftine decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de Apple.

In final, se pare ca separat de rezistenta la apa, Samsung Galaxy S7 va avea o camera de 12 megapixeli cu dimensiune senzor 1/2.5″ si un difuzor de 1.5W pentru a inregistra poze grozave si a reda suntete foarte puternice.

UPDATE: Aici gasiti si pretul Samsung Galaxy S7 in Romania + specificatiile tehnice complete.

UPDATE 2: Aici puteti vedea prima prezentare Samsung Galaxy S7 Edge facuta inaintea conferintei Samsung de la Mobile World Congress 2016.

This post was last modified on feb. 21, 2016, 10:10 AM 10:10

Disqus Comments Loading...