Apple Store Online a fost inchis in aceasta dimineata

Compania Apple a inchis Apple Store Online in aceasta dimineata cu doar cateva ore inainte de a deschide sesiunea de precomenzi pentru iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, ambele produse putand fi comandate astazi cu livrare in data de 31 martie in diverse tari de pe planeta.

Cei de la Apple au anuntat ca vor deschide astazi o sesiune de precomenzi pentru cele doua produse, asta desi in mod normal ei dedica zilele de vineri precomenzilor/lansarilor, insa de aceasta data au decis sa aleaga o zi de joi pentru deschiderea precomenzilor si lansarea produselor.

Incepand din aceasta dimineata, compania Apple va permite comandarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch in : Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Insulele Virgine, Marea Britanie, Japonia, Noua Zeelanda, Puerto Rico, Singapore si SUA.

Toate comenzile inregistrate astazi vor fi livrate incepand cu data de 31 martie, insa in functie de stocurile disponibile o comanda poate fi livrata si la cateva saptamani dupa acea data, asa ca totul depinde de interesul aratat de catre clienti vis-a-vis de noile produse ale companiei Apple.

Lansarea iPhone SE in Romania va avea loc pe 7 aprilie, precomenzile urmand a fi initiate in 29 martie, asa ca de saptamana viitoare puteti precomanda produsul in tara noastra, livrarile urmand a incepe la doar o saptamana distanta de lansarea ce va avea loc in 31 martie.