X

iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.1 si iOS 9.3.2 sunt comparate in aceasta dimineata pentru a ni se arata care este diferenta in performante intre cele doua versiuni ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar in clipurile video de mai jos puteti vedea totul.

Testele pentru compararea performantelor dintre iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 sunt facute pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, astfel ca indiferent pe care dintre aceste terminale le detineti in momentul de fata, va veti face o idee in legatura cu ceea ce urmeaza sa primiti.

Este cat se poate de clar ca performantele iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 sunt foarte apropiate

, fiecare dintre ele avand un foarte mic avantaj in anumite situatii, insa teoretic nu ar trebui sa simtiti vreo diferenta in performante intre ele in utilizarea de zi cu zi a terminalelor.

Exista totusi posibilitatea ca in utilizarea zilnica a iOS 9.3.2 sa observati unele lag-uri la iesirea sau intrarea din interfetele aplicatiilor, acest lucru nefiind normal, insa compania Apple nu prea pare sa doreasca sa ne ofere o experienta cat se poate de fluida de utilizare.

Voi ce parere aveti ?

Disqus Comments Loading...