X

iPhone 7 PORNIT si functional apare intr-un VIDEO

Un clip video cu trei unitati ale iPhone 7 Plus aprinse si functionale a aparut in cursul aceste zile de la un cunoscut leakster, el incercand sa ne arate ceea ce va oferi Apple. Puteti vedea mai jos acest clip video care are o rezolutie precara, dar care prezinta trei iPhone 7 Plus identice pe care este instalat iOS 10, fara vreun dubiu.

In clip veti vedea ca persoana care prezinta cele trei iPhone 7 Plus ne arata si sistemul de widget-uri implementat de catre compania Apple, asta pentru a confirma ca ele ruleaza iOS 10. Separat, unul dintre terminale este intors cu spatele spre camera pentru a ne arata ca vorbim despre un iPhone 7 Plus, care are o camera duala montata.

Separat de acestea, nu exista alte dovezi ale faptului ca dispozitivele sunt intr-adevar iPhone 7 Plus, insa sursa clipului video este una de foarte mare incredere. Sonny Dickson ne-a prezentat acum doi ani tot ceea ce era de stiut in legatura cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus inainte ca Apple sa o faca, asa ca nu exista motive sa ii punem credibilitatea la indoiala.

iPhone 7 Plus pornite apar intr-un prim clip videp

Desi sursa este fara dubiu credibila, totusi in clip se poate observa ca toate cele trei iPhone 7 Plus par a avea butoane Home clasice, adica pe care se poate apasa. Din modul in care arata acestea pe camera, s-ar parea ca Apple nu a implementat cel buton Home 3D Touch despre care am auzit in atat de multe zvonuri aparute pe internet.

Desigur ca totul poate fi doar o problema de perspectiva si in realitate toate cele trei terminale iPhone 7 Plus sa aiba intr-adevar butoane Home 3D Touch, dar este greu de vazut asta. In orice situatie, cred ca acesta este intr-adevar primul clip video in care vedem trei terminale iPhone 7 Plus functionale prezentate de catre cineva.

Avand in vedere ca acest leak a aparut astazi, ma astept ca pana la noapte, sau poate chiar maine, sa vedem un clip video extins in care terminalele sunt prezentate in detaliu.

This post was last modified on aug. 31, 2016, 5:53 PM 17:53

Disqus Comments Loading...