X

iPhone 7 umileste Galaxy Note 7 intr-un test de performante

iPhone 7 umileste Galaxy Note 7 intr-un test de performante aparut cu doar cateva ore in urma, iar daca va uitati la el veti intelege si de ce cuvantul umileste merita folosit. Foarte important de spus de la bun inceput este ca vorbim despre iPhone 7 si nu despre iPhone 7 Plus, deci doar 2 GB RAM sunt disponibil pentru acest dispozitiv, dar ei sunt de ajuns.

Testul este facut prin compararea perioadei de deschidere a unor aplicatii native si terte, plus un mic test de procesare, adica este creat un timelapse dintr-un clip video folosind Adobe Photoshop. In toate aceste teste, iPhone 7 straluceste cu al sau chip A10 Fusion si procesor quad-core, Samsung Galaxy Note 7 ramanand cu mult, mult in urma sa.

In prima parte a testului, Galaxy Note 7 reuseste sa fie cu o idee mai rapid decat iPhone 7, pana in momentul in care sunt deschise jocurile, aici aparand prima ruptura intre el. Distanta devine si mai mare in momentul in care este creat acel timelapse folosind aplicatia Adobe Photoshop, iar la redeschiderea aplicatiilor din background lucrurile stau mai rau.

iPhone 7 umileste Galaxy Note 7 intr-un test de performante

iPhone 7 a terminat prima parte a testelor intr-un minut si 14 secunde, cu nu mai putin de 50 de secunde inaintea Samsung Galaxy Note 7, diferenta fiind enorma din start. Cand a venit timpul ca aplicatiile sa fie redeschise din background, iPhone 7 a avut nevoie de doar 26 de secunde, timpul sau total fiind de 1 minut si 40 de secunte.

Samsung Galaxy Note 7 nu s-a descurcat la fel de bine, el avand nevoie de 3 minute si 14 secunde pentru a finaliza testul, deci cu 1 minut si 34 de secunde mai mult decat iPhone 7. Practic, Galaxy Note 7 a avut nevoie de aproape 2 ori mai mult timp decat iPhone 7 pentru a finaliza intregul test, lucru care nu s-a intamplat pana acum in vreo alta comparatie.

Din pacate, Galaxy Note 7 si-a aratat punctele slabe in acest test comparativ, iar acea memorie RAM dispare rapid cu cat faci lucruri mai complexe pe terminal. In aceasta idee, la redeschiderea altor aplicatii inchise, ele nu vor fi accesate din RAM, ci vor reincarca toate datele, iar asta a fost practic, din nou, marea problema a terminalului.

This post was last modified on sept. 21, 2016, 3:19 PM 15:19

Disqus Comments Loading...