Apple creste comenzile de componente pentru iPhone 7

Apple creste comenzile de componente pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ideea de a aduce mai multe terminale mai repede pe piata.

Avand in vedere succesul rasunator al iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cu cozi de oameni dezamagiti in fata magazinelor care nu aveau stocuri suficiente, Apple a decis sa creasca productia terminalelor. Cei de la Apple au crescut productia de componente pentru iPhone 7 si iiphone 7 Plus cu valori cuprinse intre 20% si 30%, cifre considerabile.

Vorbim aici despre producatori de panouri tactile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ei fiind contactati de catre compania Apple in vederea cresterii productiei acestor componente. Cresterea este surprinzatoare pentru partenerii Apple, care nu se asteptau ca terminalele sa aiba succes atat de mare, incasarile lor urmand a creste substantial in aceasta perioada.

Zilele trecute presedintele Pegatron, una dintre cele doua companii care asambleaza iPhone 7 si iPhone 7 Plus, a laudat performantele terminalelor. El a afirmat ca oamenilor nu le pasa de ceea ce spun analistii cu privire la inovatiile din noile produse Apple, asa ca vanzarile au fost cu mult peste estimarile companiei Apple, dar si ale Pegatron.

Apple creste comenzile de componente pentru iPhone 7

Stiti deja ca Foxconn si Pegatron produc putine terminale iPhone 7 Plus care trec testele de calitate, deci multe unitati sunt retrimise la asamblare pentru a fi corectate. In aceasta idee, compania Apple nu poate aduce suficient de multe unitati in magazine pentru a acoperi cererea foarte mare pe care clientii din intreaga lume o genereaza pentru aceste produse.

“Apple si-a crescut comenzile de componente pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acestea crescand cu 20-30% pentru cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2016. Producatorii de panouri tactile TPK Holding si GIS au primit comenzi egale de la Apple, insa in ultima vreme americanii au preferat sa cumpere mai multe componente de la cea din urma companie.”

Se estimeaza ca pana la sfarsitul anului partenerii Apple vor produce intre 80 – 84 de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a fi puse in vanzare. Cifra este cu 5 – 6 milioane de unitati mai mica decat cea inregistrata anul trecut pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, dar ea s-ar putea schimba pana in luna decembrie.

iphone 7 comenzi apple