X

iPhone 7 domina smartphone-urile Android in performante

Noi teste de performanta facute in cursul zilelor trecute dezvaluie din nou faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus domina performantele smartphone-urilor Android. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca niciun smartphone Android nu a reusit sa intreaca iPhone 7 si iPhone 7 Plus in vreun test de performante, indiferent de natura acestuia.

Noul chip A10 Fusion implementat de catre compania Apple in iPhone 7 si iPhone 7 Plus ii ofera noului smartphone performante extrem de bune pentru utilizarea zilnica. Niciun alt terminal Android nu pare sa se poata apropia in vreun fel sau altul de ceea ce ofera produsele Apple, iar aceasta situatie este foarte interesanta si in ton cu ceea ce ne-am obisnuit.

Practic, de la deschiderea aplicatiilor si pana la accesarea paginilor web, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au performante extrem de bune, dominand fara drept de apel terminalele Android. Acest lucru ne-a tot fost spus in ultimele saptamani, iar acum avem si o serie de teste ceva mai complexe care compara performantele cu multe terminale Android.

iPhone 7 domina smartphone-urile Android in performante

Partea interesanta a acestor teste de performanta este ca in multe cazuri, inclusiv iPhone 6S si iPhone 6S Plus au performante mai bune decat competitoarele Android. Acest lucru ne-a fost confirmat si de catre testele de performanta facute in lumea reala, produsele Apple reusind sa faca totul mult mai repede decat competitoarele directe.

Apple nu a intrat in razboiul specificatiilor cu producatorii de terminale Android, insa a intrat intr-un razboi al performantelor, pe care il castiga detasat. Cei de la Apple reusesc sa ofere performante foarte bune care tin 1 an de zile pentru terminalele proprii, dar asta si multumita problemelor pe care le are sistemul de operare Android.

Acestea fiind spuse, daca mai aveati nevoie de vreo confirmare a faptului ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au performante extrem de bune, ei bine acum o aveti.

This post was last modified on oct. 11, 2016, 9:33 AM 09:33

Disqus Comments Loading...