Samsung Galaxy S8 este comparat cu Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta cu Samsung Galaxy Note 7 pentru a ne arata schimbarile.

Samsung Galaxy S8 este comparat cu Samsung Galaxy Note 7 intr- noua imagine, Samsung Galaxy S8 Plus aparand deasemenea in aceasta imagine “exploziva”. Alaturarea dintre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 7 nu poate decat sa aduca in amintire faptul ca Samsung a avut atat de multe probleme cu acest smartphone.

Privind imaginea puteti vedea o discrepanta destul de mare intre ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 7, primul trebuind sa aiba un ecra mai mare decat al doilea. Samsung Galaxy S8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy Note 7 a avut un ecran cu diagonala de 5.7 inch, desi usor mai mica.

Desi Samsung Galaxy S8 este mai ingust, faptul ca ecranul sau acopera mai mult din panoul frontal a permis oferirea unei diagonalei mai mari decat in cazul Samsung Galaxy Note 7. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 este mai mic decat Samsung Galaxy Note 7, dar are totusi un ecran cu diagonala usor mai mare, lucru imposibil de crezut acum cateva luni.

Samsung Galaxy S8 este comparat cu Galaxy Note 7

Separat de Samsung Galaxy S8, interesant este si faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus are dimensiuni aproximativ identice cu cele ale Samsung Galaxy Note 7. Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.2 inch, cu 0.5 inch mai mare decat cel al Samsung Galaxy Note 7, dar este mai ingust decat smartphone-ul lansat in toamna.

Atat Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy Note 7 impartasesc acelasi producator de baterii, adica subsidiara companiei Samsung numita Samsung SDI. Desi aceasta subsidiara a facut baterii defecte pentru Samsung Galaxy Note 7, iata ca ea a fost aleasa pentru a furniza bateiri si pentru Samsung Galaxy S8, in ciuda posibilelor probleme.

Comparatia aceasta intre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 7 ne arata totusi cat de multe a reusit sa faca Samsung cu seria sa. Samsung Galaxy S8 va fi un smartphone elegant, cu un ecran mare, iar fata de modelele anterioare va oferi o experienta vizuala, si de folosire, cu mult diferita.

UPDATE: Se pare ca terminalele Samsung Galaxy S8 din imagini nu sunt reale.

samsung galaxy s8 comparat galaxy note 7