Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi intr-un test de performanta realizat cu ajutorul aplicatiei Geekbench pentru Android, performantele noului sau procesor fiind dezvaluite. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy S8 Plus este identificat dupa modelul SM-G955F, care este cunoscut de luni de zile ca fiind cel folosind pentru acest smartphone.
In ceea ce priveste performantele, nu vorbim despre ceva necunoscut pentru Samsung Galaxy S8 Plus, un test similar de acum cateva saptamani prezentand acelasi lucru. Vorbim despre un scor de 1978 puncte in testul single-core si de 6375 puncte in testul multi-core, Samsung Galaxy S8 Plus fiind mai performant decat Samsung Galaxy S7 Edge.
Samsung Galaxy S8 Plus nu este mai performant decat iPhone 7 Plus in testul single-core, ci doar in cel multi-core, insa diferenta este variata in functie de test. In cel single-core iPhone 7 Plus are performante aproape duble, in timp ce in cel multi-core Samsung Galaxy S8 Plus are performante cu doar aproape 15% mai bune decat competitorul sau.
Samsung Galaxy S8 Plus – performantele prezentate de GeekBench
Samsung Galaxy S8 Plus va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exnos 8895, ambele echipate cu procesoare care au 8 nuclee, insa aici vorbim cel mai probabil despre primul. Vorbim deasemenea despre versiunea occidentala a Samsung Galaxy S8 Plus, aceasta avand 4 GB RAM, spre deosebire de cea pentru China, care va avea 6 GB RAM.
In ciuda diferentelor, e putin probabil ca versiunea Samsung Galaxy S8 Plus pentru China sa fie cu mult mai performanta pentru ca nu se stie ce fel de RAM va fi utilizat. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 Plus va fi marginal mai performant decat iPhone 7 Plus, dar numai in testele multi-core, iar in lumea reala diferentele ar putea fi inexistente.
Avand in vedere ca prezentarea Samsung Galaxy S8 Plus se apropie cu pasi repezi, probabil vom mai vedea multe teste similare in perioada urmatoare. Ele vor confirma ceea ce stim deja, ca Samsung Galaxy S8 Plus va fi mai performant decat alte smartphone-uri, dar nu cu mult si nu pentru o perioada lunga de timp, asa cum se intampla in mod obisnuit.
This post was last modified on mart. 17, 2017, 7:21 AM 07:21