X

Asa arata masinile Apple ghidate autonom

Apple are acum toate permisele necesare pentru a testa masini ghidate autonom in California, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata ele. Ni s-a spus acum cateva zile ca Apple foloseste SUV-uri Lexus RX450h pentru a-si testa sistemul de ghidaj autonom, iar acum avem ocazia de a vedea cum a gandit compania din Cupertino intregul sistem pentru automobile.

Pe masini sunt vizibile o serie de camere, cel putin doua radare, o varietate de senzori si alte acesorii menite sa creeze o imagine cat mai clara in jurul masinii. Cei de la Apple se folosesc de produsele altor companii pentru a crea acest sistem, deci va trebui sa-si dezvolte singura camerele, enzorii, radarele si alte componente menite ghidajului autonom.

Avand in vedere ca Apple foloseste produse ale altora pentru a-si testa masina care se conduce singura, este clar ca procesul se afla in momentul de fata intr-un stadiu avansat de dezvoltare. In aceasta idee, ar putea trece inca cativa ani buni pana cand cei de la Apple ar putea avea pregatit sistemul pentru parteneriate cu producatori auto.

Chiar si asa, este interesant de vazut cum arata prima masina Apple care este testata cu un sistem de ghidaj autonom si ce fel de componente utilizeaza Apple.

This post was last modified on apr. 28, 2017, 8:27 AM 08:27

Disqus Comments Loading...