X

OnePlus 5 umileste Samsung Galaxy S8 si pretul sau mare

OnePlus 5 umileste de-a dreptul Samsung Galaxy S8 intr-un nou test de performante care arata ca pretul mare al produsului Samsung incepe sa nu mai aiba justificare. OnePlus 5 si Samsung Galaxy S8 au acelasi chip Snapdragon 835, dar produsul Samsung are doar 4 GB RAM si asta se vede din plin in performante, care ne arata ca el este echipat de fapt pentru anul 2014, nu 2017.

OnePlus 5 intrece usor Samsung Galaxy S8 in performante in deschiderea aplicatiilor, dar umilinta adevarata incepe cand se redeschid aplicatiile din fundal. Aici Samsung Galaxy S8 nu este capabil sa tina absolut nimic deschis in fundal, in timp ce OnePlus 5 redeschide toate aplicatiile fara probleme si termina intregul test in jumatate din timpul necesar pentru produsul Samsung.

OnePlus 5 umileste Samsung Galaxy S8 si pretul sau mare

Cum a reusit OnePlus 5 sa fie lansat cu o cantitate dubla de RAM fata de Samsung Galaxy S8 si la un pret mai mic pare a fi un adevarat mister, dar diferentele sunt vizibile. Samsung Galaxy S8 cu ai sai 4 GB RAM pare o relicva din punct de vedere al performantelor, iPhone 7 Plus cu 3 GB RAM descurcandu-se mult, mult mai bine decat smartphone-ul premium al companiei Samsung.

Pentru o persoana care pune pret pe experienta de utilizare, OnePlus 5 este o adevarata bijuterie in comparatie cu Samsung Galaxy S8, care pare un tractor ce are si o remorca plina in spate. Daca ar fi avut 6 GB RAM in loc de 4 GB RAM, Samsung Galaxy S8 s-ar fi descurcat mult mai bine in fata OnePlus 5, sau poate ca i-ar fi fost egal, dar asa este umilit si pune in discutie intreaga strategie a Samsung.

Avand in vedere deciziile proaste ale Samsung, probabil nimeni nu se va mira daca OnePlus 5 va afecta si mai mult vanzarile Samsung Galaxy S8 in China, sau alte tari asiatice. Pentru zone in care performantele conteaza, Samsung Galaxy S8 este un smartphone ce trebuie evitat cu precadere, in timp ce OnePlus 5 devine principala alegere.

This post was last modified on iul. 2, 2017, 5:13 PM 17:13

Disqus Comments Loading...