iPhone 8 – 20 de Schimbari Descoperite in iOS 11

iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an cu sistemul de operare iOS 11, iar asta inseamna ca Apple a implementat deja unele dintre aceste schimbari in interfata sa. In clipul videod e mai jos putem vedea 20 de schimbari ale iOS 11 care sugereaza noutatile pe care compania Apple urmeaza sa le aiba disponibile pentru iPhone 8, aceste aurmand totusi a arata diferit pe un ecran cu diagonala de 5.8 inch, care are decupaj.

iPhone 8 are, in aparenta, si unele dintre noile functii fizice, sau software, confirmate de catre aceste schimbari, dar nimic nu este 100% sigur in acest moment. Cei de la Apple testeaza iOS 11 in versiune beta in momentul de fata, iar ceea ce vedem acum ar putea disparea in urmatoarea versiune beta, dar unele schimbari sunt prezente inca de la prima versiune beta si pana acum, deci ar trebui sa ajunga in iPhone 8.

iPhone 8 va mai avea si alte schimbari interesante implementate de catre compania Apple, dar ramane de vazut cate dintre ele vor putea fi descoperite in timp util.