X

Facebook – Watch aduce Filme si Seriale TV

Facebook a lansat noaptea trecuta Watch, o noua platforma pentru continut video cu care spera probabil sa concureze mai serios cu YouTube in 2017. Facebook Watch este oferita ca o platforma in cadrul website-ului celor de la Facebook, inclusiv pe terminalele mobile si in curand in aplicatiile pentru iPhone sau Android, lansarea fiind una majora, dar anuntata de ceva vreme de catre presa americana.

Facebook va afisa in cadrul Facebook Watch filme existente, create de catre divizia sa de productie, seriale TV, plus multe alte tipuri ed continut multimedia. Facebook a inceput de ceva vreme sa creeze continut original pentru Facebook Watch, investind multe milioane de dolari pentru asta, iar acum vedem roadele muncii companiei americane, ea aratand ca are cu ce sa atace Netflix, Amazon, sau Apple.

Facebook sustine ca a creat pentru cei care vor folosi Facebook Watch si sectiuni speciale unde le va recomanda continut, inclusiv un asa-numit Watchlist pentru salvarea show-urilor favorite. Facebook stie deja cam ce face toata lumea si ce fel de filme sau seriale urmareste, asa ca ii va fi mult mai usor sa faca recomandarile potrivite pentru cei care vor decide sa-i foloseasca platforma de azi.

Facebook – Watch aduce filme si seriale TV pe calculatoare sl telefoane mobile

Facebook a integrat si multe functii de socializare pentru continutul pe care il are, asa ca in timp ce vedem un film, sau un serial TV, vom vedea si comentariile oamenilor pentru ele. Asta va face experienta de vizualizare a filmelor si serialelor TV mult mai buna in cadrul Facebook Watch, iar foarte multi utilizatori ai platformei Facebook vor aprecia cu siguranta platforma companiei.

Facebook va crea si grupuri de discutii pentru fiecare show sau film din cadrul Facebook Watch, asa ca interactiunea utilizatorilor cu acest continut va fi foarte mare. Facebook a confirmat ca incepand cu data de 28 august va lansa peste 40 de show-uri si filme in platforma, saeparat de continutul limitat disponibil acum pentru Facebook Watch, asa ca oamenii care au acces acum nu se bucura de prea multe.

“We’re introducing Watch, a new platform for shows on Facebook. Watch will be available on mobile, on desktop and laptop, and in our TV apps. Shows are made up of episodes — live or recorded — and follow a theme or storyline. To help you keep up with the shows you follow, Watch has a Watchlist so you never miss out on the latest episodes.”

Facebook a lansat acum Facebook Watch, insa doar un grup restrans de utilizatori din SUA au acces la continutul disponibil in momentul de fata in retea. Facebook a anuntat ca va extinde disponibilitatea sistemului Facebook Watch si la alti americani in cursul acestui an, dar deocamdata nu se stie cand va ajunge si pe continentul european, iar despre Romania nu putem vorbi prea curand.

This post was last modified on aug. 10, 2017, 9:06 AM 09:06

Disqus Comments Loading...