X

Huawei Mate 10 Teaser si Frica de iPhone 8

Huawei Mate 10 apare astazi intr-un nou teaser care arata cat de mult se teme compania Huawei de iPhone 8, ce urmeaza sa fie prezentat oficial luna viitoare. Producatorii de smartphone-uri Android au inceput sa anunte noile functii ale smartphone-urilor premium cu cateva saptamani inaintea prezentarii oficiale si totul pentru ca iPhone 8 incepe sa le afecteze vanzarile, Huawei Mate 10 fiind in aeeasi situatie.

Huawei Mate 10 este programat pentru prezentare la jumatatea lunii octombrie, adica atunci cand iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa fie in vanzare cu stocuri foarte reduse din cauza cererii faorte mari. Huawei Mate 10 are sanse foarte mici de a genera vanzari notabile in acest an, iar cei de la Huawei incearca in disperare sa convinga lumea sa nu cumpere iPhone 8 pentru a nu uita de produsul lor.

Huawei Mate 10 este prezentat in clipul video de mai jos intr-un prim teaser care confirma faptul ca noul smartphone va avea o camera duala integrata de catre producator. Vorbim despre un clip video facut pentru a promova Huawei Mate 10 in Germania, una dintre tarile foarte importante pentru cei de la Huawei, piata locala inregistrand vanzari foarte mari de smartphone-uri in fiecare an.

Huawei Mate 10 apare intr-un prim teaser de frica iPhone 8

Huawei Mate 10 este prezentat de catre compania Huawei ca avand cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, ea fiind dezvoltata in colaborare cu Leica. Desigur ca daca Huawei Mate 10 nu va avea o camera duala a carei deschidere va fi de f/1.6, la fel ca in cazul LG V30, atunci nu vorbim despre nimic senzational la ea, nici daca va fi capabila sa inregistreze poze in format color si monocrom.

Huawei Mate 10 are predecesori care au avut camere slabe, iar Huawei P10 nu a impresionat din vreun punct de vedere, desi a avut o camera duala. Huawei Mate 10 ar urma sa contina o camera duala formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul monocrom de 20 de megapixeli, insa rezolutia conteaza mai putin daca senzorii de imagine vor fi de proasta calitate, cum s-a intamplat si cu modelele de anul acesta.

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba componente interne la fel de puternice precum cele ale Samsung Galaxy Note 8, dar si un pret la fel de mare, desi cine l-ar plati ? Huawei Mate 10 va ajunge foarte tarziu pe piata, dupa ce iPhone 8 va fi lansat, iar acesta va fi unul dintre motivele pentru care vanzarile acestui model vor fi mici, Huawei generand oricum majoritatea vanzarilor de smartphone-uri din modelele foarte ieftine.

Disqus Comments Loading...