iPhone X si iPhone 8 au Incarcare Rapida

iPhone X si iPhone 8 au Incarcare Rapida integrata de catre compania Apple, la mai bine de 5 ani dupa ce primele telefoane Android au fost lansate.

iPhone X si iPhone 8 au Incarcare Rapida integrata de catre compania Apple, la mai bine de 5 ani dupa ce primele telefoane Android au fost lansate cu asemenea functii. Cei de la Apple au confirmat totul in conferinta de astazi, cand au publicat o imagine prin care anuntau ca iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt capabile sa se incarce rapid, oficial jumatate din baterie putand fi incarcata in doar 30 de minute.

iPhone X si iPhone 8 fac un mare pas in fata cu aceasta functionalitate implementata de catre Apple, pana acum fiind necesata folosirea Low Power Mode pentru a obtine ceva similar. iPhone X si iPhone 8 nu vor mai necesita trucuri de acest gen, deoarece incarcarea rapida este facuta automat de catre iOS 11, iar in jumatate de ora obtii autonomie suficienta cat pentru mai bine de jumatate de zi de utilizare.

iPhone X si iPhone 8 vor avea aceasta functie disponibila pentru incarcatoarele standard cu care sunt vandute, dar teoretic si altele terte ar trebui sa o ofere. Cele vandute de catre partenerii Apple sigur vor incarca rapid iPhone X si iPhone 8, insa e greu de spus daca incarcatoarele vandute de catre producatorii neautorizati vor putea oferi in siguranta o incarcare rapida pentru telefoanele Apple.

iPhone X si iPhone 8 au in explicatia de mai jos si informatiile clare privind incarcarea rapida care este oferita de catre Apple.

“Testing conducted by Apple in August 2017 using preproduction iPhone 8 and iPhone 8 Plus units and software and accessory Apple USB-C Power Adapters (29W Model A1540, 61W Model A1718, 87W Model A1719). Fast-charge testing conducted with drained iPhone units. Charge time varies with environmental factors; actual results will vary.”

iPhone X noutati