X

iPhone X – Apple se Teme de Respingerea Face ID

iPhone X a fost prezentat, iar Apple se teme ca utilizatorii vor respinge Face ID, reactiile internetului la noul sistem convingand compania sa isi trimita unul dintre vicepresedintii seniori la presa. Craig Federighi, omul care a fost in centrul tentativei esuate de a folosi Face ID pe scena conferintei Apple de marti, a afirmat intr-un interviu ca reactiile initiale ale oamenilor privind aceasta functie a iPhone X sunt normale, dar premature.

iPhone X are in Face ID viitorul sistemelor de securitate biometrica, conform lui Federighi, iar acest lucru este perfect adevarat, pentru ca Apple da tonul in cam toate schimbarile de acest gen. Apple a dat tonul implementarii cititoarelor de amprente in telefoanele mobile, acum il va da pentru laptop-uri, iar cu iPhone X schimba trendul in industrie si aduce recunoasterea faciala sigura si utila pentru telefoanele mobile.

iPhone X nu a prea convins lumea ca Face ID functioneaza intr-adevar bine, iar Federighi spune ca desi utilizatorii afirma ca nu vor folosi sistemul, in realitate il vor indragi. El afirma ca acelasi lucru a fost spus in 2013 cand iPhone 5S a fost anuntata si lumea a respins Touch ID inainte de a-l utiliza, insa acum lumea se plange ca el a disparut, iar aceeasi evolutie va fi vizibila cu Face ID din iPhone X.

iPhone X – Apple se teme de respingerea Face ID

iPhone X nu a convins lumea ca Face ID este util tocmai din momentul in care sistemul a esuat in conferinta Apple, asa ca acum managerii companiei incearca sa repare lucrurile. Apple a dat vina pe oamenii care stergeau telefoanele pentru prezentare si a spus ca din cauza lor Face ID din iPhone X a esuat sa faca autentificarea deoarece sistemul se dezactivase dupa multiple tentative esuate de a recunoaste oamenii are au atins telefoanele.

iPhone X va convinge cu siguranta lumea sa foloseasca Face ID, pentru ca sistemul este extrem de util, mai simplu decat Touch ID, dar si mult mai sigur. Face ID din iPhone X nu va fi extrem de rapid de la bun inceput, dar compania Apple va rezolva aceasta problema in timp, iar utilizatorii vor dori oricum sa-l foloseasca pentr ca alternativa nu au oricum, utilizarea unui cod de acces fiind stupida in multe conditii.

“Honestly, we’re just all counting the days that customers can finally get their hands on these. Because I think just like with Touch ID, initially people thought oh, ‘Apple’s done something that’s totally not going to work and I’m not a believer and I’m not gonna use this feature.’  Now everyone’s worried because they can’t imagine life without Touch ID. We’re going to see exactly the same thing with Face ID.”

iPhone X prin Face ID schimba din nou industria telefoanelor mobile, aducand recunoasterea faciala adevarata in smartphone, iar dupa Apple vom vedea functii similare si la Samsung. E greu de spus daca Samsung va putea copia functia noua a iPhone X in Samsung Galaxy S9, dar poate ca va reusi sa o faca pana in vara anului viitor, cand va lansa pe piata Samsung Galaxy Note 9 pentru clientii din lumea intreaga.

This post was last modified on sept. 16, 2017, 9:36 AM 09:36

Disqus Comments Loading...