X

eMAG – iPhone X face Galaxy Note 8 mai IEFTIN

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 mult mai ieftin dupa lansarea iPhone X in Romania, noul telefon al companiei Apple putand fi cumparat din aceasta pagina, stocurile fiind imbunatatite constant, astfel ca sansele de a primi telefon mai repede decat va imaginati sunt foarte bune in momentul de fata.

eMAG vinde Samsung Galaxy Note 8 in momentul de fata cu reduceri de pana la 500 de LEI in aceasta pagina

, telefoanele coreenilor fiind foarte ieftine din moment ce au fost lansate la sfarsitul lunii august, reducerile fiind aplicate in cuantum mai mare dupa ce iPhone X a fost lansat in mod oficial in Romania.

eMAG vinde toate modelele Samsung Galaxy Note 8 pe care compania Samsung le-a creat, astfel ca daca sunteti interesati de acest model de telefon in locul iPhone X, atunci veti avea parte de deal-uri foarte bune pentru telefoanele coreenilor, ele fiind in continuare dorite de catre o parte dintre fani si utilizatori obisnuiti.

eMAG vinde si telefoane Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri de pana la 300 de LEI dupa lansarea iPhone X in Romania, in aceasta pagina, acestea avand reduceri mai mici decat cele resigilate de mai sus, insa preturile de pornire sunt mai mari, asa ca tot cu cele resigilate avet parte de deal-uri mai bune decat in cazul modelelor noi.

eMAG are deasemenea in momentul de fata in desfasurare o campanie de reduceri numita eMAG Weekend Superstars, asa ca veti gasi promotii foarte bune si in cadrul sau.

This post was last modified on nov. 4, 2017, 10:30 AM 10:30

Disqus Comments Loading...